Ster.nl

alles over adverteren

Welovereclame

je favoriete reclames

Ster extra

een wereld vol extra's


Vorig bericht Volgend bericht

Ster Extra: interactieve reclame-app

25 september 2012

    • Ster Extra

Nu is er Ster Extra, een interactieve reclame-applicatie. De app is te downloaden via www.sterextra.nl. Met Ster Extra kunnen kijkers tijdens reclameblokken op televisie direct aanvullende informatie opvragen, exclusief voordeel behalen of testaanvragen doen op het tweede scherm. Wanneer er geen Ster Extra blok op tv is, biedt de app op ieder moment van de dag de mooiste, leukste en meest bijzondere commercials van vroeger en nu.

De adverteerder kan met Ster Extra zijn televisiecampagne verrijken met verschillende interactieve opties. Tegelijkertijd kan de adverteerder diverse merkextra’s bieden zoals campagneverdieping en activatie. Consumenten kunnen via de app direct kopen, proberen en testaanvragen doen.

Wereld vol reclame-extra’s direct op je tablet
Arian Buurman, algemeen directeur Ster: “Ster Extra is uniek voor adverteerders, het biedt hen mogelijkheden om nog efficiënter en effectiever te communiceren. Het is de kans om op een innovatieve manier in contact te komen met de kijker en aan te zetten tot actie. Je maakt direct kennis met de speciale premiums, die alleen op dat moment beschikbaar zijn. Daarnaast biedt de app veel fun rondom reclame. Met Ster Extra duik je in een wereld vol extra’s tijdens Ster-reclameblokken, direct op je tablet.”
 
Wehkamp over Ster Extra
“Bij wehkamp.nl bekijken we continu hoe we op een innovatieve en eigenzinnige manier onze bestaande en nieuwe klanten kunnen verrassen. Ster Extra sluit hier naadloos op aan. Zeker gezien de enorme groei in het gebruik van smartphones en tablets in Nederland,” aldus Dirk van den Bogaart, PR Manager bij wehkamp.nl. 


Waarom kan ik dit niet bekijken of delen?