Ster.nl

alles over adverteren

Welovereclame

je favoriete reclames

Ster extra

een wereld vol extra's


Vorig bericht Volgend bericht

De Zwarte Lijst

14 februari 2013

    • 7516989580_77ba47dee5_o (flickr)

Radio 6 Soul & Jazz kleurt een week lang diepzwart tijdens de vierde editie van De Zwarte Lijst. Van 15 tot en met 22 maart 2013 draait de publieke soul- en jazzzender de favoriete zwarte muziek van luisteraars. Stemmen voor De Zwarte Lijst kan via radio6.nl uit een keuzelijst, maar ook eigen suggesties kunnen worden toegevoegd.

Luisteraars stellen lijst samen
De Zwarte Lijst telt elke dag, vanaf 07.00 uur in de ochtend tot 01.00 uur in de nacht, af richting nummer 1. ’s Nachts zendt Radio 6 de mooiste nummers uit De Zwarte Lijst uit, aangevuld met onder andere bijzondere uitvoeringen en live-registraties van songs uit de lijst. Otis Redding, Bill Withers en Marvin Gaye stonden vorig jaar in de top 3 van De Zwarte Lijst. Hoe ziet de lijst er dit jaar uit? Luisteraars stellen de lijst samen door te stemmen van woensdag 20 februari 09.00 uur tot woensdag 13 maart 19.00 uur via www.radio6.nl. Daar kan iedereen zijn eigen Zwarte Lijst samenstellen en deze delen via Twitter en Facebook. 

Op radio en televisie
De Zwarte Lijst start vrijdag 15 maart om 09.00 uur op Radio 6 Soul & Jazz en stopt op vrijdag 22 maart om 19.00 uur. Radio 6 dj’s als Sylvana Simons, Giel Beelen, Gerard Ekdom, Winfried Baijens, Jeroen Kijk in de Vegte, Dolf Jansen, Andrew Makkinga en Corné Klijn laten je de hele dag genieten van de beste platen met een zwarte ziel. Op vrijdag 22 maart sluit Radio 6 Soul & Jazz De Zwarte Lijst af met de nummer 1 en een dampende afterparty in de North Sea Jazz Club in Amsterdam. 

Op zaterdag 16 maart wordt het televisieprogramma De Zwarte Lijst vanaf 23.00 uur op Nederland 3 uitgezonden, met videoclips, reportages en mooie verhalen uit de soul- en jazzgeschiedenis. 

  


Waarom kan ik dit niet bekijken of delen?