Wil je profiteren van programma's met een enorm bereik? Inkopen rondom online kijkcijferknallers van NPO kan bij Ster met een speciaal aantrekkelijk pakket. Voor een mooi bedrag ben je verzekerd van groot bereik bij de echte online hits van NPO.

 • Voor €5.000,- ben je al meer dan 315.000 keer zichtbaar met een pre-roll van 10 seconden voor programma’s met een enorm online bereik.
 • Voor hetzelfde bedrag ben je al meer dan 500.000 keer zichtbaar met een bumper ad voor online bereiksknallers zoals Wie is de Mol?, Heel Holland bakt en DWDD.

KIJKCIJFERKNALLERS NPO

Programma's van de NPO scoren met groot online bereik. Goed bekeken digitale content is onder andere:

NOS Nieuws: NOS Nieuws staat structureel in de top 5 van grote Nederlandse online nieuwsmerken. De video-content van het nieuws wordt ruim 3 miljoen keer per maand bekeken. Daarbovenop komt nog het kijkgedrag van alle sport-video-content met meer dan 2 miljoen stream starts per maand. 

Wie is de Mol?: de WIDM-app is maar liefst 900.000 keer gedownload in 2019 en tijdens het seizoen komen gemiddeld 1,9 miljoen mensen naar de WIDM-site om de afleveringen online te kijken. De afleveringen zijn meer dan 2,6 miljoen keer online bekeken. 

Verwachte knallers begin 2020:

 1. NOS Nieuws
 2. Wie is de Mol?
 3. Pauw
 4. Heel Holland bakt
 5. NOS Sport
 6. Flikken Maastricht
 7. De Wereld Draait Door
 8. Oogappels
 9. Dreamschool
 10. First dates

Meer weten of direct aan de slag?

Neem vrijblijvend contact met mij op.