Netto basisprijs

Voor tvreclame bij Zapp en Zappelin hanteren we een netto basisprijs van € 155 per GRP (contactmoment per 1% bereik in de doelgroep). De verschillende inkoopopties voor Zapp en Zappelin zijn hieronder te vinden. We hanteren een marktindex en maandindex, beide hebben invloed op de totaalprijs.

Kids Stertime: Ster deelt jouw campagne in op Zapp en Zappelin. De campagne duurt minimaal 5 dagen met minimaal 5 GRP’s. 

Kids Your Time: je kiest zelf de reclameblokken om jouw spots in te zetten.

Kids Your Time voorkeurspositie: je kiest zelf de reclameblokken om jouw commercial in te zetten en geeft binnen die blokken een gewenste positie aan.

Kids Actuele nieuwsspot: Met deze upgrade kun je inhaken op de actualiteit met flexibiliteit tot 2 uur voor uitzending.

Vaste kosten per spot

Wanneer je al weet rondom welke programma’s je jouw reclamecampagne wil inzetten, kan je de optie vaste kosten per spot kiezen. Je kiest dan zelf de reclameblokken en hebt gegarandeerd een vaste prijs. De prijs wordt bepaald op basis van de lengte van de spot, de prijzen in onze dagschema’s zijn de prijzen op basis van 30 seconden.

Selectpakket gezin: Ster deelt in (minimaal 25% en maximaal 75% in Zapp(elin)) en bepaalt of adverteerder van deze inkoopoptie gebruik kan maken. De campagne duurt minimaal 5 dagen met minimaal 5 GRP’s. 

Kinderreclame online

Online pre-rolls bij Zapp kunnen niet-klikbaar en met een maximum van 36 seconden worden uitgeleverd. Wij nemen de privacy van kinderen zeer serieus, daarom kan je rondom kids content alleen reclame inzetten zonder cookies achter te laten.

Je kunt op drie manieren online inkopen:

  • Kids Run of Network: Wij delen je campagne in over het gehele Zapp-netwerk. Met een CPM-tarief van €6,25 kun je al 1.000 keer zichtbaar zijn met pre-rolls van 5 of 6 seconden.
  • Kids Run of Site: Je kiest zelf bij welke programma's je zichtbaar wil zijn. Met een CPM-tarief van €7,50 kun je al 1.000 keer zichtbaar zijn voor specifieke programma's.
  • Gezinspakket: Hierbij moet de video geschikt zijn om uit te leveren binnen het Zapp-netwerk maar wordt ook de volwassen content meegenomen om de (groot)ouders te bereiken. Met een CPM-tarief van €8,00 kun je al 1.000 keer zichtbaar zijn. 

Bekijk de brochure

Charitatief aanbod

Ster ondersteunt charitatieve organisaties die in het bezit zijn van een CBF-Erkenning. Dankzij het charitatieve aanbod kun je, tegen een zeer aantrekkelijk tarief, snel een groot bereik creëren. Neem contact op voor meer informatie over het charitatieve aanbod.

Ster & Cultuur Junior

Culturele en educatieve organisaties die zich richten op kinderen kunnen gebruik maken van speciale reclamemogelijkheden met een scherpe prijs via onze exclusieve partner Cultuur Enzovoort. Biedt je een voorstelling, boek, festival, film of ander cultureel product of evenement aan, dan kan je direct bij Cultuur Enzovoort een reclamecampagne boeken op de kanalen van de NPO.

Ster & Cultuur Junior biedt een groot bereik bij de jonge doelgroep van Zapp, reclameblokken rondom kwalitatieve programma’s op tv en online, volledige service voor planning, productie en afhandeling en een scherp cultureel tarief. Actuele informatie over inkoopmogelijkheden en prijzen kan je vinden op de site van Ster & Cultuur Junior.