Netto basisprijs

De netto basisprijs per GRP (contactmoment per 1% bereik in de doelgroep) is per zender verschillend. Alle prijzen zijn onderaan deze pagina te vinden. Ster hanteert een maandindex en marktindex. Voor de actuele indexen, zie de pagina Plannersinformatie of neem contact op met je accountmanager.

Vaste kosten per spot

In plaats van je reclamecampagne inzetten in bepaalde tijdsblokken, kan je ook rondom specifieke programma’s adverteren. Met de optie Vaste kosten per spot kies je zelf je reclameblok en ben je verzekerd van een vaste prijs. De prijs wordt bepaald op basis van de lengte van de spot en de zender waarop je wil adverteren, de prijzen in onze dagschema’s zijn de prijzen per seconde.

Stertime

Met Stertime deelt Ster de spots in. Met spreiding kun je een gelijk aantal spots per zender per dag verwachten. Het uitzendschema is variabel; spots staan niet vast. Ster deelt in binnen de tijdvakken, spots verschuiven of accenten leggen is niet mogelijk.

Dagen uitsluiten alleen mogelijk bij ma – vrij (maximaal 2 dagen), voor een  campagne van 3 of 4 dagen geldt een kortelooptijdtoeslag van 15%. Stertime Combi wordt ingedeeld op NPO Radio 1, 2, 3FM en 5. Wil je sturing geven aan de verdeling van het aantal spots en/of zenders en/of budget dan boek je de afzonderlijke zenders.

Als je kiest voor Stertime kun je kiezen voor onderstaande opties:

Spitspakket Je campagne wordt maandag tot en met vrijdag ingezet van 6.00 tot 10.00 uur in de ochtendspits en van 16.00 tot 20.00 uur in de avondspits.

ma-vr 7.00-19.00 uur Je campagne wordt ingezet maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 19.00 uur.

ma-zo 7.00-19.00 uur Je campagne wordt ingezet maandag tot en met zondag tussen 7.00 en 19.00 uur.

ma-vr 6.00-24.00 uur Je campagne wordt ingezet tot en met vrijdag tussen 6.00 en 24.00 uur.

ma-zo 6.00-24.00 uur Je campagne wordt ingezet maandag tot en met zondag tussen 6.00 en 24.00 uur.

Your Time

Kies je voor Your Time, dan kies je zelf de blokken voor je reclamecampagne. Je kan kiezen voor de volgende upgrades:

Actuele Nieuwsspot: Je kunt inhaken op de actualiteit met flexibiliteit tot twee uur voor uitzending.

Voorkeurspositie: Je bepaalt de door jou gewenste positie in het blok.

Selectpakketten

Via NPO Radio bereik je een grote groep luisteraars. Ben je op zoek naar het bereiken van een kleinere doelgroep? Ook dan ben je bij Ster aan het juiste adres. Wij hebben verschillende selectpakketten gericht op specifieke doelgroepen. Deze pakketten bereiken de zakelijke doelgroep, jongvolwassenen en senioren.

Bekijk de brochure

Charitatief aanbod

Ster ondersteunt charitatieve organisaties die in het bezit zijn van een CBF-Erkenning. Dankzij het charitatieve aanbod kun je, tegen een zeer aantrekkelijk tarief, snel een groot bereik creëren. Neem contact op voor meer informatie over het charitatieve aanbod.

Ster & Cultuur

Culturele organisaties kunnen gebruik maken van ons speciale culturele aanbod met een scherpe prijs via onze exclusieve partner Cultuur Enzovoort. Organisaties in de culturele sector die een voorstelling, boek, festival, film of ander cultureel product of evenement aanbieden kunnen via Cultuur Enzovoort een reclamecampagne inboeken op de kanalen van de NPO.

Ster & Cultuur biedt reclameruimte rondom kwaliteitsprogramma’s op tv, radio en online, een groot bereik binnen een doelgroep met veel interesse in kunst en cultuur, volledige service voor planning, productie en afhandeling en een scherp tarief. Actuele informatie over inkoopmogelijkheden en prijzen kan je vinden op de site van Ster & Cultuur.

Lees meer over...

Aanbod & voorwaarden

Dagschema's en prijzen per spot

Aanleverspecificaties

Ster campagne calculator

Weten wat je met een campagne bij Ster kunt bereiken? Vul onderstaande velden in en zie direct wat er met jouw budget, in jouw periode op het medium van je keuze mogelijk is.