dinsdag 3 mei 2016

Op 10 juni is het zover: de aftrap van het EK 2016! Zonder Oranje, maar met veel mooie kansen voor adverteerders. Vijf redenen waarom het EK niet te missen is:

1. Prachtig bereik
51 live wedstrijden, waarvan meer dan de helft op prime time, gaan dagenlang zorgen voor kijkcijfers van 2 miljoen en hoger, vergelijkbaar met die van Boer zoekt Vrouw en Wie is de Mol?

2. Aanhoudende EK-koorts
Ondanks dat het Nederlands elftal niet meedoet dit jaar, doen we maar wat graag mee met de EK-gekte, blijkt uit onderzoek van Mediaxplain* en Yune.

3. Sensatie gegarandeerd
Met toplanden en topspelers wordt het EK 2016 gegarandeerd een spektakel. Worden het De Rode Duivels, Die Mannschaft of toch Les Bleus?

4. Verschillende inkoopmogelijkheden
Claim de hele sportzomer, het EK of een land. Via radio, tv of digital media. Het kan allemaal! Bekijk hier onze inkoopmogelijkheden.

5. Zeer scherpe tarieven
Niet alleen de inkoopmogelijkheden zijn aantrekkelijk, ook de tarieven. Voor adverteerders die 30 tot 40 procent goedkoper uit willen komen is dit EK niet te missen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een advies op maat? Laat het ons weten via newbusiness@ster.nl of bel 035 – 672 55 00. We helpen je graag!