dinsdag 16 januari 2018

Dus jullie willen ‘een Gouden Loeki film’? Over het rijplezier van een nieuwe Volkswagen. En er moet een actieboodschap achter kunnen? Leuk! Dus ja, daar willen we graag even voor zitten. Heel graag zelfs.

Bij DDB & Tribal maken we steeds meer content voor de digitale omgeving. Dat is superleuk natuurlijk, maar een tv-spot blijft een prachtig en belangrijk middel om te maken. Want TV is ondanks alle ontwikkelingen nog steeds het medium met het grootste bereik.

Mag ik een ‘Gouden Loeki-film’?
Een ‘Een Gouden Loeki film’ voor de nieuwe Volkswagen Passat. Dat was de brief. En gek genoeg is het begrip ‘Gouden Loeki film’ dus een hele duidelijke brief. Het betekent dat er een commercial moet komen die iedereen aanspreekt. Dat kan humor zijn…maar vandaag de dag ook steeds vaker een bepaalde mate van ontroering. De ingrediëntenlijst wordt er nog net niet bijgeleverd, maar elke creatief weet dat die bestaat uit o.a. BN’ers, kinderen, bejaarden of dieren. Dus dat geeft houvast.

Bij de laatste 10 zit je nog lekkerder
En na even gezeten te hebben, zaten we dus met ‘Zit’. Klant blij, wij blij en Keeper blij. Want deze Zuid-Afrikaanse hond kreeg de hoofdrol. Omdat hij tijdens de casting liet zien by far de beste ‘zit-skills’ te bezitten van alle opgetrommelde honden. En dus kwam hij niet alleen lekker in de nieuwe Passat te zitten, maar ook bij de laatste 10 van de Gouden Loeki.

Stem je niet voor jezelf, doe het dan voor Keeper
Omdat tv nog altijd een belangrijk medium is, zijn wij in dit digitale tijdperk heel blij om bij de laatste 10 van de Gouden Loeki ‘te zitten’. En nu willen we hem natuurlijk winnen ook en we hopen dat er zoveel mogelijk mensen gaan stemmen. En als je het niet voor ons doet, doe het dan voor Keeper. Want hoe te gek is het om als Zuid-Afrikaanse hond te kunnen zeggen dat je weleens een leeuw gevangen hebt?

DDB & Tribal Amsterdam

Stemmen
De 10 reclames die nog in de race zijn voor de Ster Gouden Loeki zijn bekend; kies jouw drie favoriete commercials op https://stemmen.stergoudenloeki.nl. Stemmen kan tot maandag 22 januari 12.00 uur. Woensdagavond 24 januari wordt de winnaar van de Ster Gouden Loeki 2017 bekendgemaakt.