Social media pitch

Sabine van Aken vertrekt bij Ster

Samenvatting

Communicatiedirector Sabine van Aken verlaat Ster per 1 juni 2016.

Detail

Communicatiedirector Sabine van Aken verlaat Ster per 1 juni 2016.

Van Aken: “Ster is een fantastisch bedrijf waar ik ruim 8 jaar met ontzettend veel plezier heb gewerkt. Ik heb de kans en de ruimte gekregen om een professionele marketingcommunicatie- én corporate communicatie-organisatie op te zetten en van Ster een sterk merk te maken. Nu is het echter tijd voor een nieuwe uitdaging."

Van Aken startte haar communicatiecarrière in 1998 bij PricewaterhouseCoopers. Na enkele jaren stapte ze over naar Agis Zorgverzekeringen, alwaar zij diverse communicatiefuncties doorliep. Eind 2007 begon Sabine van Aken bij Ster als communicatiedirector en lid van het managementteam. Wat Van Aken gaat doen, is nog niet duidelijk.

Sterdirecteur a.i. Cees van Steijn: “Sabine heeft veel betekend voor Ster. Ik betreur haar vertrek, maar begrijp ook dat het na 8 jaar tijd is voor iets anders. Ik wens haar een heel mooie toekomst toe.”

Downloads

    Over Ster

    Ster is al 50 jaar een professionele partner voor adverteerders, media- en reclamebureaus. Ster exploiteert reclamezendtijd op de televisie- en radiozenders en de websites van de publieke omroep, levert kwaliteit voor de adverteerder en zendt reclame uit met respect voor het Nederlands publiek.