Social media pitch

Uitreiking Ster Gouden Loeki Aller Tijden op 25 november 2015

Samenvatting

Op woensdag 25 november is het zover en wordt ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Ster bekendgemaakt welke commercial naar huis gaat met de Ster Gouden Loeki Aller Tijden. Dé prijs voor de populairste en meest memorabele tv-commercial uit 50 jaar Ster. Voor deze felbegeerde, eervolle en eenmalige Loeki zijn nog 50 commercials in de race.

Detail

Alle genomineerden zijn te bekijken op www.welovereclame.nl

Totstandkoming Ster Gouden Loeki Aller Tijden

Een onafhankelijk publiekspanel van GfK heeft 50 commercials genomineerd. Een vakjury zal nu bepalen welke 10 van deze commercials doorgaan naar de allesbepalende laatste ronde. De juryleden hebben echter nog een troef in handen en mogen 2 commercials aan de lijst toevoegen. De eindstem is weer voor het publiek. Opnieuw zal een groot publiekspanel van GfK de 12 overgebleven commercials beoordelen, waarna de absolute nummer 1 naar voren komt. De Ster Gouden Loeki Aller Tijden wordt woensdag 25 november 2015 tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam uitgereikt.

Over Ster

Ster is al 50 jaar een professionele partner voor adverteerders, media- en reclamebureaus. Ster exploiteert reclamezendtijd op de televisie- en radiozenders en de websites van de publieke omroep, levert kwaliteit voor de adverteerder en zendt reclame uit met respect voor het Nederlands publiek.