Social media pitch

Vanavond bekendmaking 10 halve-finalisten Ster Gouden Loeki 2014

Samenvatting

Ster maakt vanavond in het Ster-reclameblok na De Wereld Draait Door, om 19.50 uur op NPO 1, de halve-finalisten voor de Ster Gouden Loeki bekend. Presentator van de show - Sophie Hilbrand - vertelt welke 10 commercials door zijn naar de halve finale. Direct daarna kan heel Nederland tot 14 januari 15.00 uur stemmen op zijn of haar favoriet via www.stergoudenloeki.nl.

Detail

Finale Ster Gouden Loeki: woensdag 14 januari, 20.30 uur op NPO 1

De finale wordt live uitgezonden op woensdag 14 januari. Aan het begin van de uitzending wordt de top 5 uit de online jaarverkiezing bekendgemaakt. Deze 5 commercials strijden in de finale om de prestigieuze reclamepublieksprijs. Tijdens de uitzending kan heel Nederland via telefoon (bellen of sms’en) stemmen op zijn of haar favoriet.

De Ster Gouden Loeki winnaars van de afgelopen jaren vind je hier.

Relevante links

Over Ster

Ster is al 50 jaar een professionele partner voor adverteerders, media- en reclamebureaus. Ster exploiteert reclamezendtijd op de televisie- en radiozenders en de websites van de publieke omroep, levert kwaliteit voor de adverteerder en zendt reclame uit met respect voor het Nederlands publiek.