Meldpunt! keert terug op NPO 2. Vanuit een fonkelnieuwe studio presenteert Elles de Bruin wekelijks het consumentenprogramma van MAX.

In Meldpunt! worden consumentenklachten besproken en maatschappelijke misstanden aan de kaak gesteld. Onder leiding van Elles de Bruin wordt er met de verantwoordelijke partijen naar een passende oplossing gezocht. Het programma besteedt onder andere aandacht aan pensioenen, zorgverzekeringen en ziekenhuis- en ouderenzorg.

Dit seizoen is ook MAX Ombudsman weer van de partij. Jeanine Janssen en Rogier de Haan organiseren een tegenmacht richting bedrijven en instellingen die zich onrechtvaardig en bureaucratisch gedragen richting MAX-leden. Ze doen verslag in Meldpunt!.

Dagelijks ontvangt de redactie brieven en e-mails over misstanden die niet alleen de achterban van MAX raken. Tijdens de live-uitzendingen bellen kijkers met het vaste belteam van Meldpunt!. De meldingen leveren genoeg stof op om te onderzoeken en om verslag van te doen in het komende tv-seizoen.

Uitzending

Woensdag om 19.20 uur
vanaf 21 sep 2016

Medium

Televisie, online

Zender

NPO 2

Doelgroep

Thema

non-fictie

Omroep

MAX

 

Meer informatie over reclame op tv

 
 
 
 
 
 

Adverteren rondom NPO-programma's?

Neem contact met ons op voor de inkoopmogelijkheden.

Dennis Hendriks
accountmanager