De enige sciencefiction comedy van Nederland krijgt een vervolg. Het is 2063 en door het smelten van de poolkap en door enorme natuurrampen is de aarde bijna geheel overstroomd. Nederland is vooralsnog gespaard gebleven. Zeven Nederlandse astronauten reizen met hun ruimteschip door het heelal met maar één doel: het vinden van een nieuwe thuisplaneet voor de mensheid, voordat het leven op aarde daadwerkelijk onder zee verdwijnt.

Terwijl de overlevenden op aarde wanhopig wachten op een positief bericht van de missie, lijken de astronauten zich meer bezig te houden met futiele zaken, die hun monotone bestaan aan boord van het ruimteschip nog enigszins kleur geven. Net als op elke andere werkvloer moeten ze met elkaars eigenaardigheden, tekortkomingen en onhebbelijkheden zien te leven, maar dat gaat niet vanzelf.

Nieuw dit seizoen is dat de kijker met behulp van de VPRO VR app en de speciale VPRO Cardboard - verkrijgbaar in de VPRO Webwinkel – aan boord kan gaan van het ruimteschip voor een ontmoeting met de astronauten.

Uitzending

Zondag om 21.50 uur
vanaf 6 mrt 2016

Medium

Televisie, online

Zender

NPO 3

Doelgroep

Thema

drama

Omroep

VPRO

 

Meer informatie over reclame op tv

 
 
 
 
 
 

Adverteren rondom NPO-programma's?

Neem contact met ons op voor de inkoopmogelijkheden.

Dennis Hendriks
accountmanager