Roos en haar mannen komen terug met een nieuwe serie (8 afleveringen) vol sensationele zinloze actie en extreem veel gezellig geweld. De typetjes Roos van der Zande (Raymonde de Kuyper), Gert-Jan van Rossum (Raymond Thiry) en Willem van Oorschot (Theo Schouwerwou) waren tussen 1996 en 2006 te zien als vast onderdeel van het jeugdprogramma Villa Achterwerk. Vanaf zondag 4 september zijn ze terug bij de VPRO op NPO Zapp.

In de nieuwe serie zijn de drie erg druk met het opzetten van hun eigen internetkanaal. Roos wil namelijk een online beroemdheid worden. Het maakt haar niet uit waarmee. Vanuit hun nieuwe mediafabriek beginnen Roos en haar mannen daarom een startup. Beroemd worden en abonnees werven is de grote uitdaging. Het internet is mooi maar kan ook verwarrend werken, en al helemaal voor Roos, omdat ze er eigenlijk heel weinig van af weet.

De druk is hoog, want hun bedrijfje wordt gefinancierd door de Sponsor en hij wil waar voor zijn geld! Als de startup geen succes wordt gaat de stekker eruit. De taakverdeling is daarom als vanouds; Roos heeft de leiding en vormt de directie, Van Rossum zorgt voor spectaculaire zinloze actie en Van Oorschot zorgt op de achtergrond dat alles wat ze verzinnen er op de een of andere manier toch daadwerkelijk komt.

Uitzending

Zondag om 09.00 uur
vanaf 4 sep 2016 tot 23 okt 2016

Medium

Televisie, online

Zender

NPO Zapp en Zappelin

Doelgroep

Thema

jeugd

Omroep

VPRO

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Contactpersoon.cshtml)