Geld: dé sleutel tot een gelukkig leven. Toch? In het nieuwe BNNVARA-programma ‘Rijk!’ onderzoekt Jan Versteegh ons verlangen naar rijkdom. Steeds vaker gaat het niet om wát je doet, maar om hoeveel je hebt. Hoe meer, hoe beter. Maar is een dikke portemonnee daadwerkelijk de garantie op een zorgeloos bestaan? Jan gaat op zoek naar het antwoord en kijkt hoe hij zelf het snelste rijk kan worden. Van gokken tot gouden handel en van aandelen tot start-ups. Jan probeert op allerlei manieren binnen te lopen. ‘Rijk!’ is vanaf 13 september iedere donderdag om 21.35 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Jan: “Ik heb het idee dat steeds meer mensen rijk worden als doel in het leven hebben. Hoe je rijkt wordt is secundair, als je het maar wordt. Kennelijk is het idee dat geld echt de sleutel is tot geluk. Ik ga op zoek naar het hoe en waarom en kijk vooral of ik zelf ook rijk kan worden.”

In ‘Rijk!’ wint Jan advies in bij onder anderen Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpennick, de puissant rijke casting director Michael Blakey, oud-Ajacied Demy de Zeeuw en voormalig radio-dj Michael Pilarczyk. Geïnspireerd door hun verhalen, ervaringen en kennis begint Jan een eigen handeltje. Hij volgt zijn passie en gaat in de cava. Maar hoe maak je van zo’n onderneming een succes? Waar begin je en hoe zorg je dat het uiteindelijk aan de man wordt gebracht? Jan neemt de kijker mee in zijn zoektocht en laat van A tot Z zien hoe ondernemen en rijk worden in z’n werk gaat.

Uitzending

Donderdag om 21.35 uur
vanaf 13 sep 2018

Medium

Televisie, online

Zender

NPO 3

Doelgroep

Thema

non-fictie

Omroep

BNNVARA

 

Meer informatie over reclame op tv

 
 
 
 
 
 

Adverteren rondom NPO-programma's?

Neem contact met ons op voor de inkoopmogelijkheden.

Dennis Hendriks
accountmanager