Van God Los is terug! De misdaadserie die is geïnspireerd op waargebeurde misdaden is komend tv-seizoen te zien bij BNN op NPO 3. In de eerste aflevering, ‘Beverman & Zn’ van regisseur Michiel ten Horn, zijn de hoofdrollen voor Henry van Loon, Martin van Waardenberg, Mr. Polska en Karolina Joniec. In aflevering twee, ‘Tot De Dood Ons Scheidt’ van regisseur Aaron Rookus, zijn de hoofdrollen voor Martijn Fischer, Saskia Temmink en Margo Verhoeven. Van God Los IV is vanaf 18 september iedere maandag om 21.20 uur te zien bij BNN op NPO 3.

In ‘Beverman & Zn’ wordt Charley als puber beschuldigd van het seksueel misbruik van een neefje, maar zijn vader neemt het voor hem op. Als de twee jaren later een zakelijk geschil krijgen, besluit de vader zijn zoon alsnog te beschuldigen van pedofilie. In ‘Tot De Dood Ons Scheidt’ leiden Kristina en Joris een gelukkig leven, totdat Kristina plots op jonge leeftijd begint te dementeren: in haar verwarring raakt ze ervan overtuigd dat Joris haar bedriegt en wil van hem scheiden. Joris probeert er alles aan te doen om dit te voorkomen.

De dramaserie Van God Los vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers.

Uitzending

Maandag om 21.15 uur
vanaf 18 sep 2017

Medium

Televisie, online

Zender

NPO 3

Doelgroep

Thema

drama

Omroep

BNN-VARA

 

Meer informatie over reclame op tv

 
 
 
 
 
 

Adverteren rondom NPO-programma's?

Neem contact met ons op voor de inkoopmogelijkheden.

Twan de Haan
accountmanager