2020 barst van de events waar ons oranje-hart harder van gaat kloppen en waar je ook als merk bij wilt zijn. De waardering van deze events straalt namelijk af op jouw merk en je bereikt gegarandeerd een groot publiek!

Bijzondere aandacht gaat uit naar de evenementen die zich in 2020 afspelen in Nederland, zoals het Eurovisie Songfestival, het EK voetbal 2020 met hopelijk een paar wedstrijden van het Nederlands elftal in Amsterdam en de start van de Vuelta in Utrecht. Maar dit is pas het begin van de enorme lijst, want we hebben ook nog de altijd populaire Tour de France, de Olympische Zomerspelen in Tokio en we sluiten het jaar traditioneel af met de Top 2000.

We zijn er weer bij! Nederlands elftal plaatst zich voor EK

Het Nederlands elftal heeft zich geplaatst voor het EK voetbal in 2020. Wil je als merk met je campagne aanwezig zijn rondom de loting en de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal? Houd dan de volgende data in de gaten:

    • 30 november 2019, loting
    • 26 en 29 maart, oefenwedstrijden
    • 28 mei, oefenwedstrijd
    • 6 juni, oefenwedstrijd

Meer informatie over deze specifieke data? Neem dan contact op met je accountmanager.

evenementen 2020

Januari

Februari

Maart

April

Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December

 

 

Reclame inzetten rondom dé sportevents van 2020?

Wil je weten hoe je kan profiteren van het bereik rondom het uitzenden van deze evenementen op de kanalen van de NPO? Neem vooral contact met ons op! We informeren je graag over de mogelijkheden.