De Ster Etappe is naast de Tour de France hét wielerevenement van het jaar. Ben je werkzaam in de media en wielerliefhebber? Dan moet je hier zeker bij zijn!

Op vrijdag 17 september rijden we twee afstanden: 70 en 100 kilometer. Net als voorgaande edities wordt de etappe door een prominent (oud-)wielrenner begeleid. Wie? Dat maken we binnenkort bekend.

De etappe is geen wedstrijd, we gaan gewoon lekker fietsen en een mooie route rijden over hei, door bossen en langs de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Stap jij met ons op de fiets? Meld je aan via onderstaand formulier!

De belangrijkste informatie op een rij

Wanneer: vrijdag 17 september

Benodigdheden: enige fietservaring, eigen fiets, helm en kleding

Ook dit jaar is weer alles voor je geregeld: technische ondersteuning, indeling van groepjes van maximaal 12 personen, stops voor onderweg, begeleiding door professionals en een gaaf wielrenshirt voor alle deelnemers.

Natuurlijk vindt het evenement plaats volgens de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen op de voet.

Laat weten of je erbij bent!

Laat via onderstaand formulier weten of je erbij bent! Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De aanmelding sluit zodra het maximum is bereikt. 
 
Ken je iemand die ook van wielrennen houdt? Je hebt de mogelijkheid om een mediafietsmaatje mee te nemen! Je kunt dit aangeven bij het aanmelden.

Vragen?

Je ontvangt ruim voor het evenement meer informatie en een persoonlijk toegangsbewijs. Heb je in de tussentijd vragen? Stel ze gerust via ster@ster.nl.

Hopelijk tot 17 september!