Wil je profiteren van programma's met een enorm bereik? Inkopen rondom online kijkcijferknallers van NPO kan bij Ster met een speciaal aantrekkelijk pakket. Voor een mooi bedrag ben je verzekerd van groot bereik bij de echte online hits van NPO.

 • Voor €5.000,- ben je al meer dan 280.000 keer zichtbaar met een pre-roll van 10 seconden voor programma’s met een enorm online bereik.
 • Voor hetzelfde bedrag ben je al meer dan 450.000 keer zichtbaar met een bumper ad voor online bereiksknallers zoals Dertigers, Boer zoekt vrouw en First dates.

KIJKCIJFERKNALLERS NPO

Programma's van de NPO scoren met groot online bereik. Goed bekeken digitale content is onder andere:

NOS Nieuws: NOS Nieuws staat structureel in de top 5 van grote Nederlandse online nieuwsmerken. De video-content van het nieuws wordt ruim 3 miljoen keer per maand bekeken. Daarbovenop komt nog het kijkgedrag van alle sport-video-content met meer dan 2 miljoen stream starts per maand. 

Dertigers: Mensen hebben behoefte aan ontspanning en dat merken wij onder andere aan de kijkcijfers van o.a. Dertigers. Deze nieuwkomer staat met stip op 1 van best bekeken programma's van dit moment. De afleveringen zijn in slechts 3 weken tijd al 1,9 miljoen keer online bekeken. 

De knallers van dit moment:

 1. Dertigers
 2. Nieuwsuur
 3. Boer zoekt vrouw
 4. First dates
 5. NOS Nieuws
 6. Op1
 7. Dreamschool
 8. Nederland in beweging
 9. 2Doc
 10. M

Meer weten of direct aan de slag?

Neem vrijblijvend contact met mij op.