Wil je profiteren van programma's met een enorm bereik en behoor je tot de categorie 'boodschappen voor algemeen nut'*? Dan is een online inzet rondom kijkcijferknallers van de NPO wellicht iets voor jouw marketingcampagne. Inkopen rondom online kijkcijferknallers van NPO kan bij Ster met een speciaal aantrekkelijk pakket. Voor een mooi bedrag ben je verzekerd van groot bereik bij de echte online hits van NPO.
 • Voor €5.000,- ben je al 345.000 keer zichtbaar met een pre-roll van 20 seconden voor programma’s met een enorm online bereik.
 • Voor hetzelfde bedrag ben je al meer dan 750.000 keer zichtbaar met een bumper ad voor online bereiksknallers zoals Wie is de Mol, Zondag met Lubach en First dates.

KIJKCIJFERKNALLERS NPO

Programma's van de NPO scoren met groot online bereik. Goed bekeken digitale content is onder andere:

NOS Nieuws: NOS Nieuws staat structureel in de top 5 van grote Nederlandse online nieuwsmerken. De video-content van het nieuws wordt ruim 3 miljoen keer per maand bekeken. Daarbovenop komt nog het kijkgedrag van alle sport-video-content met meer dan 2 miljoen stream starts per maand. 

Wie is de Mol: Mensen hebben behoefte aan ontspanning en dat merken wij onder andere aan de kijkcijfers van o.a. Wie is de Mol. Het jubileumseizoen stond in de top van best bekeken programma's in 2020. De verwachting is dat alle Molloten ook nu weer volop gaan kijken om de Mol te ontmaskeren. 

De knallers van dit moment:

 1. Wie is de Mol
 2. Heel Holland bakt
 3. Ik vertrek
 4. Op1
 5. NOS Nieuws
 6. De slimste mens
 7. First dates
 8. Toren C
 9. Draadstaal
 10. Vier handen op één buik

algemeen nut*

Als adverteerder behoor je tot de algemeen nut categorie wanneer je een instelling bent met een wetenschappelijk, cultureel, godsdienstig, levensbeschouwelijk, politiek of liefdadig karakter. Daarbij heb je een keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) of de status van algemeen nut beogende instelling (ANBI-status). Tot slot mag de reclameboodschap geen betrekking hebben op het kopen van een bepaald product of het gebruik maken van een bepaalde dienst die in de handel verkrijgbaar is. 

Meer weten of direct aan de slag?

Neem vrijblijvend contact met mij op.