Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
In september is het weer tijd voor de Ster Etappe. Naast de Tour de France hét wielerevenement van het jaar. Ben jij werkzaam in de media én een wielerliefhebber? Geef je dan op en fiets mee!

Op vrijdag 17 september rijden we twee afstanden: 70 en 100 kilometer. De etappe is geen wedstrijd: we gaan gewoon lekker fietsen en een mooie route rijden over hei, door bossen en langs de prachtige Utrechtse Heuvelrug.

Fiets je mee?

Net als voorgaande edities wordt de etappe begeleid door een prominent (oud-)wielrenner en is het volgende voor je geregeld: technische ondersteuning, indeling van groepjes van 12 personen, stops voor onderweg, begeleiding door professionals en een gaaf wielrenshirt voor alle deelnemers.

De enige benodigdheden zijn: enige fietservaring en een eigen fiets, helm en kleding. Ook mag je een mediafietsmaatje meenemen. Dit kan je aangeven bij het aanmelden.

Laat via onderstaande button weten of je erbij bent. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De aanmelding sluit zodra het maximum is bereikt.

Aanmelden

Natuurlijk vindt het evenement plaats volgens de dan geldende coronamaatregelen. We volgen de ontwikkelingen op de voet.

Vragen?

Na aanmelding ontvang je ruim voor het evenement meer informatie en een persoonlijk toegangsbewijs. Heb je in de tussentijd vragen? Stel ze gerust via ster@ster.nl.

Tot 17 september!