Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Een groot publiek bereiken rondom kwaliteitsprogramma's en op een bewezen effectief medium. Dit kan door tv-reclame in te zetten bij Ster. De tv-zenders van de publieke omroep bereiken verschillende doelgroepen en grote aantallen tv-kijkers. De publieke omroep domineert steevast in de toplijsten van best bekeken en meest gewaardeerde programma's. Maar hoe werkt het als je wilt starten met een tv-reclame op de publieke omroep?

Kom in contact

Yerma Ham

accountmanager

Yerma Ham

accountmanager

Yerma Ham

accountmanager

Kom in contact

TV-reclame inzetten bij STer

Bij Ster is het mogelijk om voor en na tv-programma's van de publieke omroep reclame in te zetten. De tv-zenders van de publieke omroep hebben een relatief lage hoeveelheid reclame en geen programmaonderbrekende reclame. Dit zorgt voor een optimale kijkervaring, een hogere acceptatie van reclame bij de kijkers en meer impact voor jouw merk.

voordelen inzetten tv-reclame bij de publieke omroep

Tv-reclame is toegankelijker dan sommige mensen denken. Daarnaast profiteer je van een groot bereik. Voordelen van tv-reclame zijn:

  • Snel een heel hoog bereik van 12,2 miljoen Nederlanders per week
  • Snel een hoge contactfrequentie
  • Grote impact
  • Groot communicatievermogen (beeld én geluid)
  • Kwalitatieve programma's van de publieke omroep dragen bij aan waardering van jouw commercial
  • Vergroot naamsbekendheid, websitebezoek en zoekgedrag naar jouw product of dienst
  • Tv-campagne al mogelijk vanaf € 40.000

Starten met tv-reclame bij ster

Starten met tv-reclame begint bij het bedenken en het maken van een commercial. Voordat je reclamecampagne van start gaat is het mogelijk om je reclame te laten testen door één van onze innovatieve commercialtests. De inzichten die hieruit komen kan je gebruiken om je reclame te verbeteren en daarmee je reclamecampagne te optimaliseren. Zodra de commercial definitief is, kan je starten met het inkopen van jouw reclametijd bij de publieke omroep. Onze accountmanagers helpen jou graag met een plan om jouw doelstellingen te behalen.

Direct zelf aan de slag met het inboeken van jouw campagne? Ga dan naar onze Ster Klantportal. De gebruiksvriendelijke tool biedt inzicht in jouw campagnes. Van uitzendschema's tot campagneoverzicht, van facturen tot het direct aanvragen van campagnes: de Ster Klantportal biedt het allemaal.

Meer weten?

Meer weten?

Mark Kock

accountmanager
+31 35 672 55 37 mark.kock@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Vergroot de effectiviteit van jouw reclamecampagne

Jouw reclamecampagne inzetten op één mediumtype kan de juiste keuze zijn voor jouw doelstelling en doelgroep. Televisie is bij uitstek een medium om naamsbekendheid te vergroten en een brandingcampagne op in te zetten, voornamelijk door het grote bereik van dit medium. Radio toevoegen aan een tv-campagne kan de spontane naamsbekendheid tot 15% verhogen. Het toevoegen van een online campagne aan een tv-campagne zorgt voor het vergroten van naamsbekendheid bij mensen die relatief weinig tv kijken. Ben jij al klaar voor het grote publiek? Neem vrijblijvend contact op en boek jouw tv-campagne.

Scoren met tv-reclame

In onze whitepaper 'scoren met tv-reclame' delen we inzichten over tv-creatie en -inzet. Wat wil je bijvoorbeeld vertellen in je tv-commercial? Hoe vertel je dat vervolgens? En hoe kun je je commercial het beste inzetten voor het maximale resultaat? Download hier de whitepaper en gebruik de tips om het maximale uit je campagne te halen.

Tarieven tv-reclame

Een tv-campagne is mogelijk vanaf € 40.000. Ster kent verschillende inkoopmogelijkheden voor tv-reclame. De tarieven die Ster hanteert zijn transparant en vooraf inzichtelijk. Het is voor ons belangrijk dat het voor iedereen duidelijk is wat een campagne kost en vooral ook: wat het je oplevert. Vul hieronder de campagnecalculator in om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze tarievenpagina

speciale doelgroepen en mogelijkheden 

De kanalen van de publieke omroep hebben een groot bereik. Wil je graag een smallere doelgroep of niche bereiken? Dan bieden we speciale pakketten gericht op specifieke doelgroepen. Zo zijn er pakketten om senioren te bereiken en kun je reclame inkopen op de regionale publieke omroep. Ook voor niet-commerciële organisaties ligt met een campagne bij Ster een miljoenenpubliek binnen handbereik. De niet-commerciële partijen waar we het hier over hebben, zijn instellingen met een wetenschappelijk, cultureel, godsdienstig, levensbeschouwelijk, politiek of liefdadig karakter, die een CBF-keurmerk of ANBI-status hebben. Voor campagnes van dergelijke afzenders is er ruimte op de kanalen van de publieke omroep. 

Ster Campagnecalculator

Weten wat je met een campagne bij Ster kunt bereiken? Vul de periode, zender/doelgroep en het budget in en zie direct wat er mogelijk is. Als je wil, kan je het voorstel in je mailbox ontvangen. De prognose is o.b.v. (kijk-/ luistercijfer)data uit 2022.

Lees meer over bereik en tarieven van tv-reclame

Begin met reclame en bereik meer

Wat kost een tv-campagne bij de publieke omroep?

Scoren met tv-reclame