Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de NPO
Gratis media-advies

Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn om bij Ster te adverteren? Op deze pagina hebben we enkele - soms tijdelijke - inkoopopties voor je uitgelicht. Bereik met Ster gericht jouw doelgroep.

Ster-reclame in de regio

Ster heeft mooi nieuws: per 2024 zullen wij de landelijke verkoop van de regionale publieke omroepen gaan verzorgen, op radio en televisie. Voor jouw merk is hiermee een nog groter publiek binnen handbereik.

Scoor met Oranje in 2024

Wat kijken we uit naar komend kalenderjaar: we maken ons op voor een nieuw, Oranje sportjaar. En scoren met Oranje, dat doe je bij Ster.

Inkoopopties voor culturele instellingen

Als culturele instelling via Ster een miljoenenpubliek bereiken? De publieke omroep is bij uitstek goed in staat om een in cultuur geïnteresseerde doelgroep te bereiken. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden en voordelen.

Ster Campagnecalculator

Weten wat je met een campagne bij Ster kunt bereiken? Vul de periode, zender/doelgroep en het budget in en zie direct wat er mogelijk is. Als je wil, kan je het voorstel in je mailbox ontvangen. De prognose is o.b.v. (kijk-/ luistercijfer)data uit 2022.

Heb je vragen over onze inkoopopties of wil je een voorstel op maat?

Neem vrijblijvend contact op, we helpen graag!