Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de NPO
Gratis media-advies

Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn om bij Ster te adverteren? Op deze pagina hebben we enkele - soms tijdelijke - inkoopopties voor je uitgelicht. Bereik met Ster gericht jouw doelgroep.

Jouw campagne bij de Tour de France

De Tour de France 2023 komt eraan! Er staan prachtige ritten op het programma. Dat belooft spanning, sensatie en een prachtige kans om een groot publiek te bereiken.

Groot bereik onder stadsjongeren met FunX verdubbellaar

In juli en augustus een radiocampagne op FunX? Met de FunX verdubbellaar, onze tijdelijke inkoopoptie, kun je je spotinzet kosteloos verdubbelen! Zo creëer je een nog groter bereik onder stadsjongeren.

Inkoopopties voor culturele instellingen

Als culturele instelling via Ster een miljoenenpubliek bereiken? De publieke omroep is bij uitstek goed in staat om een in cultuur geïnteresseerde doelgroep te bereiken. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden en voordelen.

5% korting bij een match tussen mediagedrag en media-inzet

De kijk- en luistertijdaandelen van de NPO blijven onverminderd sterk en met nieuwe seizoenen van kijkcijferhits en mooie nieuwe programma's liggen de verwachtingen altijd hoog. Daarom hebben wij het Logisch Aandeel.

Ster Campagnecalculator

Weten wat je met een campagne bij Ster kunt bereiken? Vul de periode, zender/doelgroep en het budget in en zie direct wat er mogelijk is. Als je wil, kan je het voorstel in je mailbox ontvangen. De prognose is o.b.v. (kijk-/ luistercijfer)data uit 2022.

Heb je vragen over de pakketten of wil je een voorstel op maat?

Neem vrijblijvend contact op, we helpen graag!