De grootste radiozender van Nederland, dat is NPO Radio 2! Goed beluisterde programma’s zijn onder andere Jan-Willem Start Op, Aan de Slag, De Wild in de Middag, Wout2Day en Gijs 2.0. Tussen de muziek, interviews en programma’s om is er ieder half uur een nieuwsitem. Na dit nieuwsitem is er ruimte voor bedrijven om te adverteren via de radio. NPO Radio 2 bereikt iedere week miljoenen luisteraars en spreekt een brede doelgroep aan.

Bereik

2,7 miljoen luisteraars per week

Verdeling

43% vrouw, 57% man

Profiel

Gemiddeld tot hoog inkomen

Doelgroep

25-67 jaar

De doelgroep van NPO Radio 2

Luisteraars van NPO Radio 2 hebben een gemiddeld inkomen en HBO-opleidingsniveau. De zender richt zich op de doelgroep 35-55 jaar, maar trekt ook voor luisteraars tussen de 25-35 en de business-to-business-doelgroep (B2B). De man-vrouwverdeling onder de luisteraars is 43% vrouw, 57% man. 

Themaweken Radio 2 zendtijd bedrijven

De themaweken van NPO Radio 2 zijn echt publiekstrekkers. De Top 2000 in december is met een luistertijdaandeel van 16.9% in 2018 de absolute topper. Tijdens themaweken biedt Ster de mogelijkheden voor bedrijven om ook hier aanwezig te zijn. Een Ster reclame tijdens de Top 2000 biedt je het grootste bereik tijdens de kerstweek in Nederland. 

Meer over de tijdelijke pakketten.

Radiotijd inkopen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw merk? Wil je heel specifiek adverteren rondom de reclameblokken van één programma of liever je campagne op diverse momenten laten horen op NPO Radio 2? Bespreek de mogelijkheden met onze ervaren accountmanagers. Ze kennen het Radio 2-netwerk als geen ander en kunnen je adviseren over de beste momenten, zenders en kanalen en weten meer over de verschillende prijzen en tarieven. Kortom: de beste media-inzet voor jouw campagnedoel. Uiteraard kun je de campagne ook cross-mediaal inzetten door inzet van online en tv voor een nog groter effect. 

Meer over NPO Radio

NPO Radio 1

NPO 3FM

NPO Radio 4

Zet jouw radioreclame in bij de NPO

NPO Radio 5

NPO FunX

Wil jij profiteren van het grote bereik van NPO Radio 2?

Neem vrijblijvend contact op, we helpen je graag!