Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

NPO FunX is dé zender voor jongeren in de grote steden. De FunX-dj’s draaien een aantrekkelijke mix van hiphop, R&B, latin, dance en afrobeat en praten de luisteraar bij over de actualiteit en entertainment. Populaire programma’s zijn onder andere Start met Fernando, Jouw stad, 7/11, TopiX en Turn up!. De zender is aanwezig bij de bekende festivals, concerten en organiseert jaarlijks de populaire FunX Awards.

Bereik

28% van de stadsjongeren

Bereik

23% van de vrouwen, 34% van de mannen

Profiel

Trendsettende en multiculturele luisteraars in de grote steden

Doelgroep

15-35 jaar

NPO FunX bereikt maar liefst 28% van de jongeren, waaronder met name trendsettende en multiculturele 16 tot 34-jarigen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en daaromheen luisteren graag naar de radiozender. Van de luisteraars is 34% hoger opgeleid. Meer inzicht in het bereik en de doelgroep? Bekijk onze factsheet

THEMAWEKEN EN ACTIES

NPO Radio staat regelmatig in het thema van speciale evenementen, bijvoorbeeld de populaire FunX Awards. Ster biedt speciale pakketen en acties aan rondom deze periodes, waar je als merk van kan profiteren. Bekijk alle uitgelichte inkoopopties op de website.

RADIOTIJD INKOPEN

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw merk? Neem contact op met onze ervaren accountmanagers. Ze kennen het radio-netwerk als geen ander en kunnen je adviseren over de beste momenten, zenders en kanalen en weten meer over de verschillende prijzen en tarieven. Kortom: de beste media-inzet voor jouw campagnedoel. Uiteraard kun je de campagne ook cross-mediaal inzetten door inzet van online en tv voor een nog groter effect. 

Jouw radioreclame bij NPO FunX?

Meer weten?

Meer weten?

Kees-Jan van Ruler

commercieel adviseur
+31 35 672 55 64 kees-jan.van.ruler@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Meer over NPO Radio

NPO Radio 1

NPO Radio 2

NPO 3FM

Zet jouw radioreclame in bij de NPO

NPO Klassiek

NPO Radio 5