NPO is tv, radio én online. Met ruim 500 websites en apps heeft NPO een groot en breed portfolio aan online kanalen. Programma’s, zenders en omroepen hebben eigen sites en apps die door veel kijkers en luisteraars worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan speciale apps voor programma’s als De Slimste Mens en Wie is de Mol?. Allemaal mogelijkheden voor jouw merk om op in te haken.

Bereik

2,5 miljoen Nederlanders per maand (6+)

Bereik B2B

16.3% per maand

De mogelijkheden van Ster REclame NPO Online

Een cross-mediale campagne opzetten bij NPO Online biedt heel veel opties. Denk onder andere aan:

  • De sites en apps van de radiozenders met nieuws en livestreams
  • De sites van de omroepen met nieuws en programma-informatie
  • De sites en apps van programma’s als Wie is de Mol?, De Slimste Mens (900.000 dagelijkse gebruikers van de app), de Max Geheugentrainer, Heel Holland Bakt, Radar en Kassa
  • Teletekst met gemiddeld 1,5 miljoen gebruikers per maand
  • NOS met dagelijks 1,3 miljoen gebruikers
  • NPO Start
  • Site van NPO Zapp

Over NPO Online Reclame

NPO Online Only programma’s

Sommige programma’s zijn web-only en alleen online te bekijken. Denk hierbij aan NPO 3-programma’s als #BOOS, Brandpunt+ en Vakkenvullers. De tv-programma’s van NPO zijn ook online te bekijken van npostart.nl en de NPO Start-app. Sommige programma’s en zenders bieden hun content ook op YouTube aan. Online Ster Reclame is ook via deze programma’s mogelijk.

Online STer en NPO reclame inzetten

Benieuwd naar de online marketing mogelijkheden voor jouw merk bij Ster? Bespreek de mogelijkheden met onze ervaren accountmanagers. Ze kennen het online NPO-netwerk als geen ander en kunnen je adviseren over passende websites en apps en weten meer over de verschillende prijzen en tarieven. Kortom: alles voor de beste media-inzet voor jouw campagnedoel. Uiteraard kun je de campagne ook cross-mediaal inzetten door inzet van radio en tv voor een nog groter effect. 

Wil je jouw online reclame inzetten bij de NPO?

Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden!