Ster staat voor betrouwbaarheid, toegankelijkheid en toonaangevendheid. We zijn een open sparringpartner voor onze klanten en delen graag inzichten over reclame en campagnes om onze klanten te helpen de beste inzet voor hun doel te bepalen. Door onze jarenlange ervaring en onderzoek kunnen we onze klanten met raad en daad bijstaan.

Ervaring en onderzoek

Bij Ster zijn we trots op onze jarenlange ervaring met en kennis van het reclamevak. Om continu up to date te blijven en de laatste inzichten te vergaren, doen we structureel onderzoek naar reclame. Onze accountmanagers hebben veel ervaring in het vak en putten graag uit de inzichten die onze researchafdeling deelt. Hierdoor kunnen wij gericht en onderbouwd advies geven aan al onze klanten. Voor elk mediumtype, voor elke doelgroep en voor elk budget.

 

Adviesrol en commercialtests

Wij zien onze adviesrol als een onderscheidend onderdeel in de relatie met onze klanten. Bedrijven die beginnen met reclame staan we bij door gericht te vragen naar doelen, doelgroepen en wensen voor een reclamecampagne. Ook kan het inzetten van een AdScan (commercialtest) interessant zijn om zo de creatie te optimaliseren en zo het effect van een campagne te vergroten. Ervaren klanten helpen we graag met het optimaliseren van een campagne, het doen van uitgebreid onderzoek met onze commercialtest AdMeasure en het evalueren van eerdere media-inzet. Door ons brede portfolio en uitgebreide onderzoeken kunnen we ook ervaren adverteerders helpen met unieke inzichten in de effecten van reclame.

Lees meer over onderzoek en commercialtests

AdScan & AdMeasure

Onderzoek naar reclame en media

Klantcases

Wil je gericht advies of specifieke onderzoeksinzichten?

Neem direct contact op, we helpen je graag verder!