Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

NPO Radio 1 is dé nieuws- en sportzender. Bij deze zender zit je goed voor onafhankelijke, betrouwbare berichtgeving over actualiteiten, politiek en sport. Met haar populaire programma’s zoals Langs de Lijn, Vroege Vogels en natuurlijk het NOS Journaal is de zender goed voor ruim 2,2 miljoen luisteraars per week. Met een marktaandeel van 8,0% op de doelgroep 46-67 worden gemiddeld ruim 1 miljoen mensen in die leeftijdsklasse bereikt.

Bereik

2,2 miljoen luisteraars per week

Verdeling

49% vrouw, 51% man

Profiel

Hoger opgeleiden & business to business

Doelgroep

46-67 jaar

Vooral hoger opgeleiden van boven de 40 jaar die veel te besteden hebben luisteren graag naar deze zender. De verdeling tussen mannen en vrouwen is bijna gelijk (49% vrouw, 51% man). Ook veel zakelijke beslissers, mensen die op het werk verantwoordelijk zijn voor bedrijfsaankopen vanaf € 1.000, luisteren naar NPO Radio 1. Wekelijks luisteren er bijna 400.000 zakelijke beslissers naar de zender. Meer inzicht in het bereik en de doelgroep? Bekijk onze factsheet

Themaweken en acties

NPO Radio staat regelmatig in het thema van speciale evenementen, zoals met sporttoernooien op NPO Radio 1. Ster biedt speciale pakketen en acties aan rondom deze periodes, waar je als merk van kan profiteren. Bekijk alle uitgelichte pakketten op onze website.

Radiotijd inkopen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw merk? Neem contact op met onze ervaren accountmanagers. Ze kennen het radio-netwerk als geen ander en kunnen je adviseren over de beste momenten, zenders en kanalen en weten meer over de verschillende prijzen en tarieven. Kortom: de beste media-inzet voor jouw campagnedoel. Uiteraard kun je de campagne ook cross-mediaal inzetten door inzet van online en tv voor een nog groter effect. 

jouw radioreclame inzetten op NPO Radio 1?

Meer weten?

Meer weten?

Yerma Ham

accountmanager
+31 35 672 55 88 yerma.ham@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Meer over NPO Radio

NPO Radio 2

NPO 3FM

NPO Klassiek

Zet jouw radioreclame in bij de NPO

NPO Radio 5

NPO FunX