Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de NPO
Gratis media-advies

Radioreclameblokken bij de NPO hebben unieke kenmerken die een positieve effect uitoefenen op je spot. Van bumpers en pingels tot eigenschappen van NPO-luisteraars. Hoe kan dit je verder helpen?

Wij zochten het voor je uit! Aan de hand verschillende radioreclameblokken onderzochten we het effect van de bumpers en pingels op jouw radioreclame. Je leest er alles over in onze onderzoeksuitgave. Hierin kijken we ook naar de invloed van je reclamepositie op je spot en bespreken we de eigenschappen van NPO-luisteraars die interessant zijn voor jouw merk. 

Vraag het onderzoek hier aan

Benieuwd naar onze bevindingen? Vul het aanmeldformulier in om ons onderzoek Wat radioreclame bij de publieke omroep voor jouw merk kan doen kosteloos te downloaden. We sturen je het onderzoek per e-mail toe.

Whitepaper aanvraag

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul de bedrijfsnaam in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul een geldig e-mailadres in.

TOESTEMMING

NIEUWSBRIEF

Let op: na het invullen van bovenstaand formulier ontvang je een mail met de vraag je aanvraag te bevestigen. Wanneer je dat hebt gedaan, ontvang je het onderzoek. Vragen over het aanvragen van het onderzoek? Neem contact op met communicatie@ster.nl.

Meer weten?

Meer weten?

Gerben Teela

salesmanager
+31 35 672 55 78 gerben.teela@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Meer weten over online reclame?

Radioreclame bij Ster