De kanalen van de NPO bereiken een miljoenenpubliek. De tv-zenders domineren steevast de kijkcijferlijsten, de radiozenders behoren tot de radiotop in Nederland en de online kanalen (websites en apps) kennen een enorme hoeveelheid dagelijkse gebruikers. Hieronder is een overzicht per zender te vinden van het bereik en de doelgroepen die via de zender worden bereikt. Wil je gericht advies? Vraag je accountmanager, hij of zij denkt graag met je mee over de ideale mix aan media en zenders.

NPO TV

Televisie

De tv-zenders van de NPO staan steevast in de top 25 best bekeken zenders van Stichting Kijkonderzoek. Zeker NPO 1 trekt dagelijks een miljoenenpubliek, NPO 2 en NPO 3 scoren in het hart van hun doelgroepen en kennen uitschieters met miljoenen kijkers per aflevering.

NPO Radio

Radio

De radiozenders van de NPO bereiken een groot publiek en diverse specifieke doelgroepen. NPO Radio 1 en NPO Radio 2 weten een miljoenenpubliek te bereiken, de overige radiozenders scoren goede luistercijfers in de respectievelijke doelgroepen. Zakelijke beslissers luisteren graag naar NPO Radio.

NPO websites & apps

Online

De NPO is tv, radio én online. Met ruim 500 websites en apps heeft de NPO een groot en breed portfolio aan online kanalen. Programma’s, zenders en omroepen hebben eigen sites en apps die door veel kijkers en luisteraars worden gebruikt. Zowel jonge doelgroepen als 35+ en 55+ weten de online kanalen van de NPO te vinden.

Televisie

NPO 1

NPO 2

NPO 3

Zapp & Zappelin

Radio

NPO Radio 1

NPO Radio 2

NPO 3FM

NPO Radio 4

NPO Radio 5

NPO FunX

Online

NPO online

Wil je meer informatie over hoe je jouw doelgroep kan bereiken?

Neem contact op, we informeren je graag over alle mogelijkheden!