Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Overweeg je om een radio en of tv campagne in te zetten bij Ster, maar weet je niet zo goed wat het je oplevert? Wij hebben een eenvoudige tool die je dit inzicht geeft. Bekijk met de Ster Campagnecalculator wat je kunt bereiken door de periode, zender/doelgroep en jouw budget in te vullen. Als je wilt, kun je het voorstel in je mailbox ontvangen. Hierin vind je de uitwerking van het bereik en alle benodigde informatie om de campagne in te plannen.

Meer weten?

Denise Rijnvis

accountmanager

Denise Rijnvis

accountmanager

Denise Rijnvis

accountmanager

Meer weten?

Ster Campagnecalculator

Weten wat je met een campagne bij Ster kunt bereiken? Vul de periode, zender/doelgroep en het budget in en zie direct wat er mogelijk is. Als je wil, kan je het voorstel in je mailbox ontvangen. De prognose is o.b.v. (kijk-/ luistercijfer)data uit 2022.

In onderstaande video geeft accountmanager Jort Verwer je meer informatie over de Ster Campagnecalculator. 

Hoe start ik met reclame?

Er zijn voor jou als reclamestarter talloze mogelijkheden om via Ster op radio, tv of online te adverteren. Reclamecampagnes inzetten bij de publieke omroep kan vaak sneller en makkelijker dan je denkt. Op de pagina van de Ster Reclamestarter bieden we verschillende tips en hulpmiddelen aan om adverteren bij ons gemakkelijker en toegankelijker te maken. Natuurlijk helpen wij je graag om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, zodat we samen een succesvolle eerste reclamecampagne neerzetten. 

Wil jij gaan starten met het maken van reclame, dan hebben wij een fijn document voor je gemaakt. In vijf stappen naar een effectieve campagne? Download dan hier ons stappenplan. Heb je na het lezen van dit stappenplan nog vragen? Wij denken dagelijks mee met onze klanten en kunnen je altijd voorzien van advies op maat. We zetten onze kennis graag voor je in en gaan samen op zoek naar de mooiste kansen.

Ook interessant

Aanbod, indexen, tarieven en specificaties

Onze gebruiksvriendelijke campagnetool

Starten met reclame