Online reclame inzetten op de kanalen van de NPO? Dat kan op de app NPO Start en de websites en apps van zenders, omroepen en programma’s. Zet met Ster jouw online reclame, banner of online video, in bij de NPO. Hoe doe je dat? In een paar snelle stappen zetten we samen jouw online reclamecampagne in en profiteer je van groot bereik op een veilig en betrouwbaar netwerk.

Dit enorme netwerk biedt mooie advertentieruimte met een groot bereik wat via Ster in te kopen is. Denk hierbij aan pre-rolls voor video’s van de publieke omroep, banners op websites en in apps zelfs interactieve online advertenties.

 

Waarom online adverteren bij Ster?

  • Snel inzetbaar
  • Lage productiekosten
  • Veilig online netwerk en inzicht in waar jouw reclame is geplaatst
  • Veel respect voor privacy gebruiker, cookie-loos inzetten van online reclame
  • Prijs campagne vanaf € 1.000

 

Mogelijkheden online reclame

Op de online kanalen van de NPO is het mogelijk om banners (ook wel display advertenties genoemd) en video in te zetten.

Banners

Banners worden op sites en in apps vertoont, we bieden onze klanten exclusieve zichtbaarheid door slechts één banner op een pagina te tonen. Deze aanpak leidt tot hogere acceptatie van online reclame, hoge viewability van banners en meer impact voor jouw reclame. Ster biedt ook de mogelijkheid om interactieve banners in te zetten, voor nog meer impact van jouw online advertentie.

Online video

Voor video bieden we non-skippable pre-rolls van verschillende lengtes met een maximale lengte van 36 seconden. Om een optimale kijkervaring voor de gebruiker te bieden en maximale impact voor de online videoreclame te garanderen hanteert Ster een maximum van twee pre-rolls voor online video’s. Dit leidt tot een hoog uitkijkpercentage van pre-rolls en daarmee meer impact voor jouw online reclame.

Prijzen online reclame

Een online reclamecampagne kan al met een beperkt budget. Er zijn advertentiemogelijkheden op de sites en in de apps van de NPO. Ster heeft de onderstaande inkoopmogelijkheden voor online reclame.

Vaste kosten op basis van bereik

Per formaat heeft Ster een netto basisprijs op basis van CPM (cost per mille, kosten per duizend vertoningen).  Alle prijzen zijn te vinden op de pagina met tarieven online reclame.

Targeting

Je kan jouw online campagne targeten op tijd, doelgroep, online kijkcijferknallers, context (thema’s en specifieke programma’s) en device. Op deze manier zet je jouw online reclamecampagne in op de plekken waar jouw doelgroep zich bevindt. Meer informatie over targeting is te vinden op de pagina met tarieven online reclame.

Run of Network, Run of Category, Run of Site

Ook heb je de mogelijkheid om jouw campagne op het gehele Sternetwerk in te zetten (RON), op sites binnen een specifieke categorie (ROC) of zelfs op een specifieke site (ROS). Meer informatie over de online inkoopopties is te vinden op de pagina met tarieven online reclame.

Ster & Cultuur

Organisaties in de culturele sector kunnen gebruik maken van speciale advertentiemogelijkheden met een scherpe prijs via onze exclusieve partner Cultuur Enzovoort. Organisaties die een voorstelling, boek, festival, film of ander cultureel product of evenement aanbieden kunnen direct bij Cultuur Enzovoort een reclamecampagne boeken op de kanalen van de NPO.

Ster & Cultuur biedt een groot bereik bij doelgroepen met een grote interesse in cultuur, reclameblokken rondom kwalitatieve programma’s op tv, radio en online, volledige service voor planning, productie en afhandeling en een scherp cultureel tarief. Actuele informatie over inkoopmogelijkheden en prijzen kan je vinden op de site van Ster & Cultuur.

Lees meer over bereik, doelgroepen en onderzoek naar reclame

Televisie, radio en online

Onderzoek naar reclame en media

Commercialtest online video

Wil je ervoor zorgen dat jouw online campagne maximaal resultaat genereert? Laat dan je pre-roll vooraf testen door Ster met AdScan of AdMeasure. De resultaten van deze onderzoeken kan je gebruiken om je online video te optimaliseren. Zo ben je zeker van de beste aanpak en de beste creatie voor jouw reclamecampagne.

 

Nog meer impact met jouw reclamecampagne

Online reclame biedt vele mogelijkheden. Toch kan het voor jouw reclamecampagne en doelstellingen interessant zijn om ook radio of tv in te zetten. Deze mediumtypen hebben een groot bereik en kunnen een campagne gericht op naamsbekendheid, branding en het vergroten van koopintentie ondersteunen.

 

Klantportal

Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen een account aanmaken voor onze Klantportal. Nadat je account is goedgekeurd door Ster kan je lopende en nieuwe campagnes inzien. Zelf campagnes boeken, de prijs van een nieuwe campagne berekenen en verschillende mediumtypen combineren is allemaal mogelijk in het Klantportal. Benieuwd naar de voordelen van ons Klantportal? Je accountmanager vertelt je er graag meer over.

 

Wil je meer weten of een online campagne boeken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!