Bereik meer met reclame rondom de kwalitatieve programma's van de NPO. Hoe groot of klein je reclamebudget ook is: bij Ster zijn er altijd mogelijkheden. Weten wat er bij Ster kan met jouw mediabudget? Neem contact op!

Bereik meer met Ster

Online

Bereik tot 4,1 miljoen Nederlanders per week, campagne vanaf € 1.000

Radio

Bereik tot 5,8 miljoen Nederlanders per week, campagne vanaf € 10.000*

TV

Bereik tot 12 miljoen Nederlanders per week, campagne vanaf € 30.000*

* Richtlijn voor een campagne. Afhankelijk van je doelstelling, doelgroep, spotlengte, zenderkeuze en inkoopmaand kan jouw campagne een stuk voordeliger uitpakken.

Hoe werkt reclame?

Hoe zet je reclame in om jouw doelstellingen te bereiken? Daar denken we graag actief over mee. De uitdaging is om samen de beste mix te vinden voor jouw reclamecampagne. Door de juiste mediamix te kiezen voor de juiste campagne heeft een reclame de meeste impact.

  • Kwaliteit: kwalitatieve programmering NPO
  • Bereik: groot bereik op tv, radio en online
  • Impact: impactvolle programmering en reclameposities

Ben je benieuwd hoe zo'n reclamecampagne eruit ziet? Bekijk de opties voor radio, televisie en online of neem vrijblijvend contact met ons op. Mochten je wensen niet (helemaal) binnen deze inkoopmogelijkheden passen dan kijken we graag samen naar een oplossing op maat.

Direct een campagne boeken?

Of advies op maat? Neem vrijblijvend contact op!

Meer weten?

Yerma Ham

accountmanager
035-6725588 yerma.ham@ster.nl

Vul je naam in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul je naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Doelgroepen bereiken

Wij bieden niet alleen goede advertentieruimte op tv, radio en online. We helpen actief mee om je communicatiedoelstellingen te bereiken en te adviseren welke mix van media, timing en frequentie het beste past bij jouw reclamecampagne.

Door onze ervaring, eigen onderzoeken en unieke insights helpen we jou de juiste doelgroep, breed of smal, te bereiken. Dankzij de onderscheidende en kwalitatieve content van de NPO kan je elke doelgroep bereiken.

  • Goede advertentieruimte op tv, radio, online en apps
  • Gericht advies over media-inzet
  • Eigen onderzoek over en unieke insights in reclame

 

Nieuwsbrief Ster Ja, ik wil graag het laatste medianieuws, relevante inzichten, tijdelijke pakketten en programma-informatie ontvangen.

Informatie, advies of een aanbod op maat?

Neem dan contact met mij op.