Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
Kerst: Iedereen heeft er wel een gevoel bij. Met heel de familie genieten van de lekkerste gerechten en van elkaars aanwezigheid. Iets waar ieder kind naar uitkijkt. Maar niet iets wat voor ieder kind vanzelfsprekend is. Supermarktketen PLUS bewees dat afgelopen jaar, met een bijzonder spraakmakende kerstcommercial.

Losse tongen
Het meisje uit de commercial had een mooi onschuldig plan bedacht om kerst weer eens samen te vieren met haar gescheiden ouders. Want goed eten is tenslotte ook samen eten. Maar hoe onschuldig het plan van het meisje ook was, het heeft de tongen flink losgemaakt. Vanaf het eerste moment was de kerstcommercial het gesprek van de dag: nieuws, talkshows, kranten, columns, blogs, overal ging het over gescheiden ouders tijdens de feestdagen. De discussie werd op het scherpst van de snede gevoerd. Mensen vonden de commercial geweldig of vreselijk. Maar één ding hadden ze gemeen: de kerstcommercial raakte een gevoelige snaar.

Villa Pinedo 
Dat het een gevoelig onderwerp was wisten we. Samen met Villa Pinedo, een stichting voor kinderen van gescheiden ouders, hebben we naar het script gekeken door de ogen van kinderen van gescheiden ouders. Met de conclusies is de commercial tot stand gekomen.

Goed stemmen is samen stemmen. 
Inmiddels is de kerstcommercial van PLUS in de race voor de Ster Gouden Loeki 2017. Een prachtige kroon, niet alleen voor PLUS, maar ook voor het onderwerp dat we hebben aangesneden. Dus stem samen met ons op de tv-commercial die verder ging dan het reclameblok. Alvast bedankt!


J. Walter Thompson Amsterdam

Stemmen
De 10 reclames die nog in de race zijn voor de Ster Gouden Loeki zijn bekend; kies jouw drie favoriete commercials op https://stemmen.stergoudenloeki.nl. Stemmen kan tot maandag 22 januari 12.00 uur. Woensdagavond 24 januari wordt de winnaar van de Ster Gouden Loeki 2017 bekendgemaakt.