Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
Al jaren zorgt Douwe Egberts voor samen zijn en verbinding bij een lekkere kop koffie. Maar de pandemie trok het leven zoals we het kenden onder ons vandaan. Samen zijn met vrienden en familie is in deze moeilijke tijd vaak onmogelijk.

#metelkaar

Douwe Egberts besloot als een van de eersten echt iets te dóen, voor heel Nederland. Douwe Egberts doneerde al haar reclamezendtijd aan iedereen die een lieve boodschap wilde brengen aan iemand die hij of zij miste.

En dat sloeg aan. Honderden lieve videoberichten stroomden binnen voor oma’s en opa’s, andere familieleden, vrienden, leraren, buren en zorgpersoneel. Eigenlijk voor iedereen die een steuntje in de rug kon gebruiken.

70 filmpjes op televisie en in social media

In de eerste weken van de lockdown zorgden Douwe Egberts, TBWA\NEBOKO en Havas dat er meer dan 70 verschillende filmpjes werden uitgezonden op televisie en in social media, zodat heel veel mensen op afstand toch een beetje #metelkaar konden zijn.

Omdat Douwe Egberts de eerste was, zagen we velen die het goede voorbeeld volgden. Gelukkig maar, want #metelkaar hebben we ervoor gezorgd dat we er, ook op afstand, toch voor elkaar konden zijn.

Gouden Loeki nominatie

Een Gouden Loeki nominatie is een prachtige bevestiging dat het grote publiek (de mensen waar we het écht voor doen) het belang en de relevantie van deze hartverwarmende campagne echt heeft gevoeld.

Laten we dan ook met elkaar zorgen dat we deze felbegeerde prijs winnen. Stem daarom tot en met dinsdag 23 februari 2021 online op jouw 3 favoriete commercials voor de Ster Gouden Loeki Jaarverkiezing 2020. Stemmen doe je hier: www.stergoudenloeki.nl

Heb jij al gestemd?

Tot en met 23 februari kan je stemmen op jouw favoriete commercial! Wie moet er van jou met de felbegeerde prijs vandoor? Breng nu jouw stem uit via www.stergoudenloeki.nl of door te bellen naar 0909-8860. De winnaar van de Ster Gouden Loeki wordt op 3 maart bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitzending van Omroep Max om 21:35u op NPO 1.

Stem direct!