Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
Bij Ster veilen wij dit jaar 30 seconden reclamezendtijd op tv voor Serious Request. Van 14 tot en met 24 december staat ons item live in de veiling voor Serious Request 2015.

Bij Ster veilen wij dit jaar 30 seconden reclamezendtijd op tv voor Serious Request. Van 14 tot en met 24 december staat ons item live in de veiling voor Serious Request 2015. Klik hier voor ons veiling-item. 

Voor de hoogste bieder staat een positie in een mooi reclameblok klaar; op zaterdag 2 januari als iedereen in het laatste weekend van de kerstvakantie lekker voor de tv zit. We zenden de tv-commercial die avond één keer uit, na 21.00 uur, op NPO 1, 2 of 3. De tv-commercial moet voldoen aan de algemene voorwaarden en aan de technische specificaties van Ster en moet uiterlijk 29 december om 12.00 uur aangeleverd worden.

Steun 3FM Serious Request en bied op dit unieke item!

The next generation
In de week voor kerst vragen NPO 3FM en het Rode Kruis aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in landen zoals Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. The next generation verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is wel opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de dj’s van 3FM samen met de rest van Nederland geld in.

En hier dragen wij graag aan bij.