Hier vind je het laatste nieuws over Ster, inhoudelijke blogs over reclame en onze persberichten.

257 resultaten gevonden
257 resultaten gevonden

Eerste reeks Loeki-filmpjes vanaf vanavond op tv

| Persbericht

Loeki de Leeuw, de populaire reclameleeuw waarvan afgelopen maart bekend werd dat hij terug zou keren op tv, is vanaf vanavond weer in de reclameblokken te zien. Gisteravond werd al op zijn definitieve terugkeer gehint met vier speciale filmpjes op NPO...

Eerste Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2021 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het eerste kwartaal van 2021 zijn bekend! Albert Heijn, ANWB, Bol.com, Essent, G-Star, Het Vergeten Kind, Jumbo en Lidl maken kans op de Ster Gouden Loeki 2021.

NPO Radio viert Koningsdag

| Nieuws

De radiozenders van de NPO vieren dinsdag 27 april uitgebreid Koningsdag. Van het bezoek van de koning aan Eindhoven tot aan live optreden en veel muziek van eigen bodem. We hebben het programma voor je op een rij gezet.

Terugkijktip: scoor jij deze sportzomer?

| Nieuws

In vijftig minuten helemaal op de hoogte van alle ins en outs van adverteren rondom de sportzomer. Kijk hier ons online sportevent terug!

Luistercijfers: NPO Radio 2 zet marktleiderschap voort

| Nieuws

Vandaag zijn de luistercijfers van februari en maart bekendgemaakt. NPO Radio 2 blijft marktleider in maar liefst twaalf doelgroepen. Ook de andere NPO-zenders behalen mooie resultaten.

Meld je aan voor ons online event Scoren met Ster

| Blog

Wil je weten waarom een campagne rondom sportevenementen zo waardevol is, of waar je op moet letten als je een oranje-commercial wil maken? Meld je dan aan voor ons online event Scoren met Ster.

Scoor jij met Oranje deze zomer?

| Blog

Mei en juni staan in het teken van kansen en mogelijkheden. Niet alleen vanwege de vaccins en de zomertijd, maar ook voor Nederland op het Europese toneel. Stiekem kijken wij er al naar uit om Jeangu Macrooy te zien stralen op het Songfestival en Oranje...

Luistercijfers: NPO Radio 2 is de grootste en NPO Radio 1 en 5 groeien fors

| Nieuws

De luistercijfers van januari en februari zijn vanmorgen gepubliceerd. Marktleider NPO Radio 2 scoort ook na de Top 2000 sterk en blijft met afstand de grootste zender van Nederland. NPO Radio 1 en 5 boeken forse winst.

Profiteer tot 1 april met terugwerkende kracht van een logisch aandeel

| Nieuws

Tot 1 april kunnen merken en mediabureaus met terugwerkende kracht gebruikmaken van het logisch aandeel-aanbod bij Ster: zet je in 2021 een kwart van je tv- en radiocampagnes bij Ster in? Dan betaal je 8% minder.

Webinar radio: maak kennis met radioreclame

| Nieuws

Wil jij weten wat radioreclame voor jouw merk kan opleveren? Hoe het jouw imago, naamsbekendheid en conversie kan versterken? 22 april heeft het webinar radio plaatsgevonden waarin werd besproken hoe je een effectieve radiocampagne inzet.

Drie redenen om je spot op een voorkeurspositie in te zetten

| Blog

Met een voorkeurspositie-upgrade kun je zelf bepalen op welke plek in het reclameblok jij jouw commercial wil tonen. Op zowel radio als televisie betaal je hier een toeslag voor. Waarom zou je hiervoor kiezen? Wat is de additionele waarde voor jouw merk?...

'Frummel' van Staatsloterij en TBWA\NEBOKO wint de Ster Gouden Loeki!

| Persbericht

'Frummel' van Staatsloterij en TBWA\NEBOKO wint de Ster Gouden Loeki! De winnaars ontvingen de prijs in een speciale uitzending van Omroep MAX op NPO 1.

Loeki komt terug

| Persbericht

Loeki de Leeuw, die jarenlang te zien was rondom de reclameblokken van Ster, keert terug. De populaire leeuw zal dit jaar nog te zien zijn op tv.

Ster heeft Raad van Toezicht

| Nieuws

Per 1 maart 2021 heeft Ster een Raad van Toezicht. Dit is het resultaat van een wetsvoorstel, de Variawet, die door de Kamer is aangenomen.

Luistercijfers: NPO Radio 2 domineert

| Nieuws

Vandaag zijn de luistercijfers van december en januari bekendgemaakt. Met mooie cijfers voor NPO Radio 1 en 2. De laatste is marktleider in maar liefst 13 doelgroepen.

Max, vriend van de familie

| Blog

Max Verstappen en Jumbo gaan letterlijk way back. Jumbo CEO Frits van Eerd, zelf autocoureur op Le Mans-niveau, sponsorde Max al toen hij als tiener nog in de Formule 3 reed. Dus toen Jumbo en Max allebei steeds groter werden, was de link tussen de supermarkt...

McDonald's opa en oma genomineerd voor een Ster Gouden Loeki

| Blog

Na maanden van lockdown ging in de zomer van 2020 Nederland weer ‘open’. Als het familierestaurant van Nederland wilde McDonald’s dat moment vieren. Grootouders hadden het contact met kleinkinderen lange tijd moeten missen. Dat inspireerde tot het script...

Asjemiauw. Frummel is genomineerd voor een Gouden Loeki

| Blog

Het begint zo langzamerhand een december-traditie te worden: de Staatsloterij campagne voor de Oudejaarstrekking. Na een Ster Gouden Loeki voor zowel hondje Frekkel (2018) als egeltje Freddie (2019) lag de lat hoog. Waar zou Staatsloterij dit jaar mee...

Deel je zorg

| Blog

Mantelzorger zijn is niet niks. Toch is het voor veel mensen heel vanzelfsprekend. Bijna 1 op de 4 Nederlanders draagt zorg voor een ander. Vaak zelfs zonder dat ze zich realiseren dat de zorg die ze bieden, mantelzorg is. Veel mantelzorgers ervaren deze...

#metelkaar op afstand

| Blog

Al jaren zorgt Douwe Egberts voor samen zijn en verbinding bij een lekkere kop koffie. Maar de pandemie trok het leven zoals we het kenden onder ons vandaan. Samen zijn met vrienden en familie is in deze moeilijke tijd vaak onmogelijk.