Hier vind je het laatste nieuws over Ster, inhoudelijke blogs over reclame en onze persberichten.

46 resultaten gevonden
46 resultaten gevonden

Hoe vergroot je jouw merk?

| Nieuws

Dat is dé vraag voor veel marketing- en communicatieprofessionals. Hoe genereer je meer omzet en klanten? Hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten aan jouw merk denken als het erom gaat? En hoe behoud je vervolgens die positie? In onze nieuwste whitepaper...

Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars!

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het tweede kwartaal zijn bekend! Antea Group, Blokker, Diabetes Fonds, Jumbo, Lidl, McDonalds, het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Nike, OHRA en PLUS maken kans op de Ster Gouden Loeki 2019.

Mediagebruik tijdens de zomer

| Nieuws

De Nederlandse media worden niet losgelaten tijdens de zomervakantie. Wat betekent dat voor het totale mediagebruik in de zomer en wat heb jij daaraan als adverteerder?

Hoe Oranje ook onze verwachtingen overtrof

| Nieuws

WK Vrouwenvoetbal 2019: 5,5 miljoen Nederlanders hoe de vrouwen vicewereldkampioen werden. Een kleine terugblik op een fantastisch toernooi.

Online campagne met impact, dat doe je zo

| Nieuws

Wanneer je als bedrijf online advertenties in zet, dan wil je resultaat. Dat is meer dan een mooie CTR scoren met een pre-roll, banner of displaycampagne. Impact maken bij jouw doelgroep, hoe doe je dit?

Gefeliciteerd kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het eerste kwartaal van 2019!

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het eerste kwartaal zijn bekend! Bol.com, Disneyland Paris, Lidl, Ministerie van I&W, Ministerie van VWS, Nationale Vreniging de Zonnebloem, OHRA, PLUS Rijksmuseum en Samsung maken kans op de Ster Gouden Loeki...

Verrassende redenen om NPO 3FM te luisteren

| Nieuws

NPO 3FM weet de luisteraars te verrassen met nieuwe muziek en goede deejays. 3FM heeft nog steeds een marktaandeel van 5,6% binnen de doelgroep 20-34 (jan-feb 2019). Er zijn meer dan genoeg redenen om naar 3FM te luisteren!

Comeback Loeki de Leeuw blijft eenmalig

| Nieuws

Loeki de Leeuw keert vooralsnog niet terug op televisie. De bekende reclameleeuw maakte eind januari eenmalig een comeback, maar daar blijft het voorlopig bij. De STER onderzocht de mogelijkheden van een terugkeer van Loeki serieus, maar kwam tot de conclusie...

Frekkel van Staatsloterij & TBWA\NEBOKO wint Ster Gouden Loeki 2018!

| Nieuws

Persbericht: 'Frekkel' van Staatsloterij en TBWA\NEBOKO wint Ster Gouden Loeki 2018!

Gefeliciteerd kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki Q4 2018!

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het vierde kwartaal zijn bekend! Bol.com, Diabetesvereniging Nederland, Dierenbescherming, Jumbo, KNGF Geleidehonden, Lidl, McDonalds, Plus, PostNL en de Staatsloterij maken kans op de Ster Gouden Loeki 2018....

Nieuwe campagne Ster: is jouw bedrijf klaar voor het grote publiek?

| Nieuws

Deze maand is onze campagne gestart, waarmee we de deur openzetten voor nieuwe klanten. Met de vraag “Is jouw bedrijf klaar voor het grote publiek?” laten we zien dat het miljoenenpubliek van de publieke omroep toegankelijk is voor alle bedrijven – groot...

Ster blikt vooruit tijdens het event Focus 2019

| Nieuws

Wat zijn dé mediatrends voor 2019? Hoe speelt de publieke omroep daar op in en welke programma’s kunnen we in het nieuwe seizoen verwachten? Welke keuzes maakt Ster voor het nieuwe jaar?

Appie Christmas! wint de Ster Gouden Loeki

| Nieuws

‘Appie Christmas’ van Albert Heijn en TBWA\Neboko heeft de Ster Gouden Loeki 2017 gewonnen. De winnaars ontvingen de prijs zojuist in Koninklijk Theater Carré uit handen van Ster-directeur Frank Volmer. Het is de tweede keer dat Albert Heijn de Ster Gouden...

Winnaars Q4 2017 #SterGoudenLoeki

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het vierde kwartaal zijn bekend! Albert Heijn, GGZ Nederland, Hunkemöller, Jumbo, Lidl, Ohra, Plus, Telfort en Volkswagen maken kans op de Ster Gouden Loeki 2017.

Winnaars Q3 2017 #SterGoudenLoeki

| Nieuws

De tien kwartaalwinnaars voor de Ster Gouden Loeki van het derde kwartaal zijn bekend! CliniClowns, De Bijenkorf, ING, Lidl, Madurodam, Marketing Drenthe, McDonald's, Volkswagen, Wakker Dier en Wereld Natuur Fonds maken kans op de Ster Gouden Loeki 2017.

Inkoopmogelijkheden 2018

| Nieuws

Vanaf 2018 worden de inkoopmogelijkheden bij Ster voor radio en tv vereenvoudigd.

Winnaars Q2 2017 #SterGoudenLoeki

| Nieuws

De tien kwartaalwinnaars voor de Ster Gouden Loeki van het tweede kwartaal zijn bekend! Gamma, Jumbo, Lidl, Mentos, OHRA, Pearle, Samsung, Sisi en Telfort maken kans op de Ster Gouden Loeki 2017.

Insights vrouwenvoetbal

| Nieuws

Gave insights over vrouwenvoetbal en het EK wat zich deze zomer in Nederland afspeelt. Allemaal in een mooi overzicht.

Insights EK Hockey Amsterdam

| Nieuws

Gave insights over hockey, allemaal in een mooi overzicht.

Insights tour de france

| Nieuws

Gave insights over de Tour de France, een profiel van de wielerfans. Allemaal in een mooi overzicht.