Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

We hebben enkele mooie inkoopopties voor je samengesteld. Op deze pagina vind je de mogelijkheden rondom het EK voetbal 2024. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw merk zijn? Lees snel verder en neem vooral contact met ons op!

Meer weten?

Dennis Hendriks

accountmanager

Dennis Hendriks

accountmanager

Dennis Hendriks

accountmanager

Meer weten?

Van 14 juni tot en met 14 juli volg je het EK voetbal via de NPO. Een miljoenenpubliek ligt dus binnen handbereik! De NPO besteedt volop aandacht aan het EK Voetbal. Alle wedstrijden worden live uitgezonden en ook de studioprogramma’s worden bijzonder goed bekeken. Ook volg je het EK voetbal via NPO Radio 1: dé nieuws- en sportzender. 

We hebben onze inkoopopties voor je op een rij gezet:

Scoor met verlengingen en penaltyseries tijdens het EK Voetbal

Bij de finalerondes van het EK Voetbal 2024 (29 juni tot en met 14 juli) biedt Ster adverteerders een unieke kans aan om extra te scoren. Eindigt een wedstrijd in de finaleronde in een gelijkspel, dan zendt Ster een kort, nieuw reclameblok uit tussen de tweede helft en start van de verlenging. Mocht na de verlenging de wedstrijd nog niet beslist zijn en volgen er strafschoppen, dan volgt nog een kort, nieuw reclameblok tussen einde verlenging en start van de strafschoppen*. Uiteraard is er geen garantie dat deze blokken worden uitgezonden, want de wedstrijd moet immers in een gelijkspel eindigen. Bij het afgelopen EK eindigde 8 finalewedstrijden in een gelijkspel. Mocht dit gebeuren tijdens dit EK, dan biedt Ster jouw merk de unieke kans om extra te scoren met het miljoenenbereik van deze wedstrijden.

*Bij een finalewedstrijd van het Nederlands elftal is er geen reclameblok tussen de verlenging en strafschoppen; wel eventueel tussen de tweede helft en verlenging. 

Inkoopvoorwaarden

  • Inkoopoptie-index: 180
  • Blok vóór verlenging is maximaal 90 seconden en vóór de penalty’s maximaal 60 seconden
  • Maximale spotlengte commercial is 30 seconden
  • Periode 29 juni t/m 14 juli; maandindex juni en juli zijn van toepassing
  • Ster deelt in
  • Geen garantie van uitplaatsing
  • Alleen gerealiseerde GRP’s worden in rekening gebracht
  • Bij eventuele overscores zal er verrekend worden met andere lopende pakketten
  • Budget additioneel aan lopende pakketten

Bij Ster kunnen we je altijd voorzien van advies op maat. We bieden inzicht, onderzoeken, rapporteren, inspireren en nemen onze klanten mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van media en reclame. Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn bij het EK voetbal of één van de andere sporttoernooien deze zomer? Neem dan vooral contact op! We zetten onze kennis graag voor je in en gaan samen op zoek naar de mooiste kansen.

Ook interessant

Scoor met Oranje in 2024

Aanbod en voorwaarden Ster reclame

Zo scoren de Oranje EK-commercials