De radiozenders van de NPO bereiken een groot publiek en diverse specifieke doelgroepen. NPO Radio 1 en NPO Radio 2 bereiken een miljoenenpubliek. De andere radiozenders scoren goede luistercijfers en zijn interessant als je een specifieke doelgroep wilt bereiken. De onderstaande programmaschema’s geven per zender een overzicht van alle radioprogramma’s per dag.

RADIOPROGRAMMA's per dag

NPO Radio 1

NPO Radio 2

NPO 3FM

NPO Klassiek

NPO Radio 5

NPO Radio FunX adverteren

NPO FUNX

Tarieven en inkoopopties radio

Dagschema's en prijzen per spot

Tariefinfo en inkoopopties radio

Transitie-index radio

Op 1 januari 2023 is het nieuwe Nationaal Luister Onderzoek, als onderdeel van het Nationaal Media Onderzoek (NMO) gestart. Het nieuwe onderzoek meet het exacte luistergedrag op een passieve, elektronische manier. Wat er precies gaat veranderen, lees je hier. Om de verhouding tussen de nieuwe en oude meting inzichtelijk te maken heeft het NMO een transitie-index opgesteld. Deze index geeft het verschil weer tussen de oude en nieuwe luisterdichtheid op 13+ voor het tijdvak van de hele week van 06:00 tot 24:00 uur. De nieuwe tarieven vind je hier.

Impact en waardering van radioreclame

Klantcase Milieudefensie: Hoe NPO Radio de campagne van Milieudefensie een boost gaf

Klantportal

Meld je aan op onze klantportal. Wanneer je account is geactiveerd kun je lopende en nieuwe campagnes zien, boeken, prijzen berekenen en verschillende mediumtypen combineren. Meer weten? Onze accountmanagers vertellen je meer over het gebruik van onze klantportal.

meer weten OVER het bereiken van je doelgroep met radio?

Neem direct contact op, we helpen je graag verder!