Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

De radiozenders van de NPO bereiken een groot publiek en diverse specifieke doelgroepen. NPO Radio 1 en NPO Radio 2 bereiken een miljoenenpubliek. De andere radiozenders scoren goede luistercijfers en zijn interessant als je een specifieke doelgroep wilt bereiken. De onderstaande programmaschema’s geven per zender een overzicht van alle radioprogramma’s per dag.

RADIOPROGRAMMA's per dag

NPO Radio 1

NPO Radio 2

NPO 3FM

NPO Klassiek

NPO Radio 5

NPO Radio FunX adverteren

NPO FUNX

Tarieven en inkoopopties radio

Dagschema's en prijzen per spot

Klantportal

Meld je aan op onze klantportal. Wanneer je account is geactiveerd kun je lopende en nieuwe campagnes zien, boeken, prijzen berekenen en verschillende mediumtypen combineren. Meer weten? Onze accountmanagers vertellen je meer over het gebruik van onze klantportal.

Het effect van npo radio

Onderstaand is de whitepaper 'Het effect van NPO Radio' te downloaden. Aan de hand van verschillende radioreclameblokken onderzochten we het effect van de bumpers en pingels op jouw radioreclame. Hierin kijken we ook naar de invloed van je reclamepositie op je spot en bespreken we de eigenschappen van NPO-luisteraars die interessant zijn voor jouw merk. Benieuwd naar onze bevindingen? Vul het onderstaande aanmeldformulier in.  

Aanvraag whitepaper

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul de bedrijfsnaam in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul een geldig e-mailadres in.

TOESTEMMING

NIEUWSBRIEF

meer weten OVER het bereiken van je doelgroep met radio?

Neem direct contact op, we helpen je graag verder!