Op vrijdag 17 september is het tijd voor de Ster Etappe. De 4e editie met dit keer een recordaantal deelnemers uit de mediawereld. Net als voorgaande edities wordt de etappe begeleid door een prominent (oud-)wielrenner, dit keer Thijs Zonneveld.

De etappe is een open parcours: we gaan gewoon lekker fietsen en een mooie route rijden over over hei, door bossen en langs de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Er is keuze tussen ca. 70 en 100 km.

Het volgende is verder voor je geregeld: technische ondersteuning, indeling van groepjes van ca. 12 personen, stops voor onderweg, begeleiding door professionals en een gaaf wielrenshirt voor alle deelnemers.

Routes Ster Etappe 2021

De mooie routes naar de Utrechtse Heuvelrug zijn inmiddels uitgezet. Je kunt ze hier terugvinden als GPX bestand. Het GPX bestand heeft de GPS coördinaten die te gebruiken zijn in navigatie-apps. 

Ca. 70 km
Ca. 100 km

 

 

Vragen?

Na aanmelding ontvang je ruim voor het evenement meer informatie en een persoonlijk toegangsbewijs. Heb je in de tussentijd vragen? Stel ze gerust via ster@ster.nl.

Tot 17 september!