Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Dank voor je interesse in Ster. De antwoorden op de meest gestelde vragen door studenten en scholieren vind je op deze pagina.

Hoe werkt het?

Adverteren op de kanalen van de publieke omroep (NPO) levert een groot bereik, rondom kwalitatieve programmering, in het hart van jouw doelgroep. Maar wat maakt een goede advertentie en hoe werkt reclame via Ster precies.

Wat kost het?

Als je weet rondom welk programma je wil adverteren, kan je in de dagschema's de vaste kosten per spot bekijken. Je kiest je blok en, afhankelijk van de spotlengte, weet je meteen wat de prijs is. Voor tv zijn de prijzen gebaseerd op een spot van 30 seconden, voor radio zijn de tarieven per seconde weergegeven. Meer weten over tarieven en wat bijvoorbeeld een campagne op tv, radio of online kost? Bekijk dan de tarieven.

ALGEMENE Veelgestelde vragen

De antwoorden op algemene veelgestelde vragen aan Ster vind je op Veelgestelde vragen pagina aan Stichting Etherreclame.

Onderzoeken

Bij Ster doen we al decennialang onderzoek naar het effect, de impact en waardering van reclame. Onze onderzoeken bieden waardevolle en concrete inzichten in hoe reclamecampagnes nog effectiever kunnen worden ingezet. De verzameling van alle beschikbare onderzoeken vind je op de pagina Onderzoek & Whitepapers.

Klantcases

Benieuwd hoe de klanten reclame-inzet bij Ster hebben ervaren? Regelmatig kijken we met onze klanten terug op het effect van hun campagne. Bekijk de klantcases.

Adscan (Vanaf 1 juli 2023 is de onderzoekstool Adscan niet meer inzetbaar. Ster werkt aan een vernieuwde versie).  

Wil je snel en gratis inzicht in hoe een tv-reclame of online videoreclame gewaardeerd wordt? Adscan is een machine learningtool die op basis van de inhoud van een video een voorspelling doet over hoe een panel van 100 kijkers de reclame zullen waarderen. Je kan zelf aan de slag en je hebt met ongeveer 20 minuten resultaat. De tool levert een online rapport met sterke en verbeterpunten. De inzichten uit het rapport kunnen je helpen de video te optimaliseren.

Stage of werken bij Ster

Kom jij bij ons werken? Werken of stagelopen bij Ster betekent interessant en veelzijdig werk bij een topwerkgever in de leukste branche die er is: de mediabranche. Wij zoeken regelmatig talenten op het gebied van Sales, Marketing, Digital, ICT, AV planning en Research. Bekijk de actuele vacatures.