Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Hier vind je het laatste nieuws over Ster, inhoudelijke blogs over reclame en onze persberichten.

171 resultaten gevonden
171 resultaten gevonden

Maatschappelijke waarde Ster: vijf thema’s

| Nieuws

Als maatschappelijke organisatie opererend op het raakvlak met de publieke omroep en de overheid, ziet Ster het als haar verantwoordelijkheid om een sterke bijdrage te leveren aan de samenleving.

Klantcase: hoe online video bij Ster zorgde voor een campagneboost

| Nieuws

Online adverteren bij Ster is sinds 1 januari enkel beschikbaar voor partijen van Algemeen Nut. Dit biedt mooie, exclusieve kansen. Zo versterkte De Hartstichting haar awareness met een succesvolle online-videocampagne.

Focus op de juiste persoon, bereik het hele gezin

| Nieuws

Je product verkopen aan gezinnen? Dat is het doel van menig merk. Hoe zorg je ervoor dat jouw product eruit springt en in huishoudens terechtkomt?

Loeki de Leeuw

Vanavond eerste EK-Loeki op tv

| Nieuws

Aankomende zomer kan menig sportliefhebber zijn of haar hart ophalen. Het EK voetbal, de Olympische Spelen en de Tour de France zijn samen goed voor maar liefst 420 uur aan live topsport. Nog 10 dagen: dan vindt de langverwachte aftrap van het EK plaats...

Luistercijfers: NPO Radio 2 blijft aan kop en NPO Radio 5 groeit door

| Nieuws

Ook in maart en april staat NPO Radio 2 als marktleider aan de top. Dit blijkt uit de luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) die vanmorgen zijn gepubliceerd. NPO Radio 5 blijft doorstijgen.

Eerste Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2021 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het eerste kwartaal van 2021 zijn bekend! Albert Heijn, ANWB, Bol.com, Essent, G-Star, Het Vergeten Kind, Jumbo en Lidl maken kans op de Ster Gouden Loeki 2021.

NPO Radio viert Koningsdag

| Nieuws

De radiozenders van de NPO vieren dinsdag 27 april uitgebreid Koningsdag. Van het bezoek van de koning aan Eindhoven tot aan live optreden en veel muziek van eigen bodem. We hebben het programma voor je op een rij gezet.

Terugkijktip: scoor jij deze sportzomer?

| Nieuws

In vijftig minuten helemaal op de hoogte van alle ins en outs van adverteren rondom de sportzomer. Kijk hier ons online sportevent terug!

Luistercijfers: NPO Radio 2 zet marktleiderschap voort

| Nieuws

Vandaag zijn de luistercijfers van februari en maart bekendgemaakt. NPO Radio 2 blijft marktleider in maar liefst twaalf doelgroepen. Ook de andere NPO-zenders behalen mooie resultaten.

Luistercijfers: NPO Radio 2 is de grootste en NPO Radio 1 en 5 groeien fors

| Nieuws

De luistercijfers van januari en februari zijn vanmorgen gepubliceerd. Marktleider NPO Radio 2 scoort ook na de Top 2000 sterk en blijft met afstand de grootste zender van Nederland. NPO Radio 1 en 5 boeken forse winst.

Profiteer tot 1 april met terugwerkende kracht van een logisch aandeel

| Nieuws

Tot 1 april kunnen merken en mediabureaus met terugwerkende kracht gebruikmaken van het logisch aandeel-aanbod bij Ster: zet je in 2021 een kwart van je tv- en radiocampagnes bij Ster in? Dan betaal je 8% minder.

Ster heeft Raad van Toezicht

| Nieuws

Per 1 maart 2021 heeft Ster een Raad van Toezicht. Dit is het resultaat van een wetsvoorstel, de Variawet, die door de Kamer is aangenomen.

Luistercijfers: NPO Radio 2 domineert

| Nieuws

Vandaag zijn de luistercijfers van december en januari bekendgemaakt. Met mooie cijfers voor NPO Radio 1 en 2. De laatste is marktleider in maar liefst 13 doelgroepen.

Dit zijn de 10 finalisten van de Ster Gouden Loeki 2020!

| Nieuws

De finalisten van onze Ster Gouden Loeki - dé publieksprijs voor beste reclame - zijn bekend. Van de 40 kwartaalwinnaars zijn er nu nog 10 kanshebbers over. Wie o wie gaat er met de felbegeerde prijs vandoor? Er kan vanaf nu gestemd worden!

Luistercijfers: NPO Radio 2 scoort wederom met Top 2000

| Nieuws

Vandaag zijn de luistercijfers voor november en december bekendgemaakt. Fantastisch nieuws voor NPO Radio 2: de Top 2000-zender haalt mede dankzij hét muziekevenement van het jaar een marktaandeel van 17,4%.

Laatste Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2020 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het vierde kwartaal van 2020 zijn bekend! Alzheimer Nederland, Jumbo, Lidl, Ministerie van VWS, PLUS, Spieren voor Spieren en de Staatsloterij maken kans op de Ster Gouden Loeki 2020.

Is jouw bedrijf klaar voor 2021?

| Nieuws

De eerste weken van 2021 zijn bij de NPO sterk gestart. De programma’s staan steevast hoog in de waarderings- én kijkcijferlijsten. En er komt nog meer aan; veel terugkerende kijkcijferknallers en nieuwe programma’s. Kortom een miljoenenpubliek binnen...

NPO Radio 2 Top 2000 Adverteren

Luistercijfers: NPO Radio 5 stijgt fors, NPO Radio 2 gedeeld marktleider in 10+

| Nieuws

Vanmorgen zijn de nieuwe luistercijfers bekendgemaakt voor de periode oktober en november. NPO Radio 5 boekt een bijzondere winst in marktaandeel en NPO Radio 2 staat samen met Qmusic aan de top in 10+.

Klantcase Milieudefensie: Hoe NPO Radio de campagne van Milieudefensie een boost gaf

| Nieuws

Gisteren zijn er nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt. Helaas met grote gevolgen voor veel merken, die nog steeds met corona worden geconfronteerd. Milieudefensie ging met haar radiospot in op de actualiteit en riep op tot duurzaam herstel na de crisis....

Online adverteren bij Ster vanaf 1 januari enkel voor boodschappen van algemeen nut

| Nieuws

In tegenstelling tot we eerder bericht hebben is gebleken dat online adverteren bij Ster vanaf 1 januari 2021 enkel nog mogelijk zal zijn voor niet-commerciële partijen met een niet-commerciële boodschap. In dit bericht informeren we je over de laatste...