Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
Ster Klantcase No Fairytales

Nieuws

Klantcase No Fairytales: groei naamsbekendheid en websitebezoek na tv-reclame bij Ster

Hoe zet je een nieuw product op de kaart? No Fairytales is met hun groentetortilla’s hard aan de weg aan het timmeren om Nederland te helpen meer groente te laten eten. Om meer merkbekendheid te genereren onder een groot publiek en de verkoop een boost te geven, ging No Fairytales voor het eerst op televisie in mei 2020. Mooie resultaten lieten niet lang op zich wachten.

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: No Fairytales wist als merk met hun tv-campagne een bereik van maar liefst 65% te behalen in de doelgroep 25-67. Zo zag No Fairytales als starter op het gebied van tv-reclame al snel het positieve resultaat van een tv-campagne met voldoende mediadruk. Wil je nog meer weten over de ervaringen die No Fairytales heeft opgedaan en welke inzichten dit met zich meebrengt, ook voor jouw merk? In deze klantcase zetten we ze voor je op een rij!

Download hier de klantcase

Ster Klantcase No Fairytales

No Fairytales

Nieuwsgierig geworden? Wil jij ook weten hoe jij je merkbekendheid een boost kan geven met tv-reclame? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers!