Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Met de start van het nieuwe jaar zijn organisaties volop bezig met het formuleren van plannen voor een succesvol 2024. Ster heeft een uitgebreid aanbod om optimaal te profiteren van de kansen die het komende jaar met zich meebrengt. Met als doel een doordachte en strategische start te realiseren, is er een schat aan inspiratie, praktische tips en diepgaande inzichten verzameld uit recente onderzoeken. Dit stelt jou in staat om goed voorbereid en met vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet te gaan.

aandacht in een wereld vol afleiding

In een wereld waar dagelijks duizenden prikkels de revue passeren, wordt het namelijk steeds essentiëler om de aandacht van de doelgroep te behouden in tijden van voortdurende afleiding. Het meest recente neuro-onderzoek,  waaruit de whitepaper, getiteld "De magie van afleiding," is ontstaan, biedt niet alleen waardevolle inzichten maar ook praktische tips om op een effectieve wijze in te spelen op gedeeltelijke aandacht. Deze whitepaper fungeert als een handige gids om niet alleen op te vallen maar ook een blijvende indruk achter te laten in een wereld vol afleiding. Klik op ‘De magie van afleiding’ en vraag de whitepaper aan!

de magie van aandacht

De whitepaper "De magie van aandacht" is de voorganger van de magie van afleiding en benadrukt dat aandacht de sleutel vormt tot het succes van elke campagne. De vraag hoe consumenten niet alleen geïnteresseerd kunnen raken maar ook betrokken blijven, staat centraal. Ons onderzoek analyseerde aandacht niveaus in relatie tot tv- en radiocommercials, resulterend in waardevolle inzichten en bruikbare tips voor effectieve campagnes. Benieuwd naar de hele whitepaper? Kilk op ‘De magie van aandacht’ en vraag de whitepaper aan!

 

van wie trek je aandacht

Als we het hebben over aandacht, is het ook van belang om helder te hebben van wie je de aandacht wil trekken. Met bijvoorbeeld de feestdagen voor de deur bevinden bedrijven zich in een cruciale periode. Het begrijpen van de dynamiek binnen gezinnen en wie of wat bepalend is bij aankoopbeslissingen, is van cruciaal belang. Wat waarderen gezinsleden in een commercial en hoe kunnen bedrijven hen het beste bereiken? Deze whitepaper biedt een diepgaande analyse en praktische richtlijnen om deze belangrijke periode optimaal te benutten. Vraag de whitepaper aan en geniet van de verdiepende inzichten!

 

aandacht trekken tijdens sportevenementen

2024 belooft een sportjaar bij uitstek te worden, met de Olympische Spelen en het EK voetbal voor mannen in blokletters op de agenda. Adverteren rondom sport biedt niet alleen een enorm bereik maar ook ongekende kansen voor naamsbekendheid en directe conversie. In onze uitgebreide whitepaper kun je dieper duiken en ontdekken wat de mogelijkheden zijn van effectieve sportmarketing, inclusief best practices om campagnes tot een succes te maken.

Dankzij deze waardevolle inzichten ben jij straks volledig voorbereid om van 2024 een succes te maken. Ster staat klaar om te ondersteunen bij het realiseren van doelen. Wij wensen iedereen alvast een succesvol, innovatief en voorspoedig nieuw jaar toe!

Heb je na het lezen van dit artikel vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op!

Ook interessant

Starten met reclame

Een impactvolle audiostrategie

De magie van aandacht