Nieuw seizoen, opnieuw gepresenteerd door Frits Sissing. In Tussen Kunst en Kitsch beoordelen experts wekelijks voorwerpen van bezoekers. Soms ontdekken zij heel waardevolle spullen, soms blijken het prullaria.

Kunstschatten en bijzondere kitsch
Tussen Kunst en Kitsch is sinds 31 oktober 1984 wekelijks op televisie te zien. Het programma werd bedacht door Cees van Drongelen, naar het concept van het BBC-programma de Antiques Roadshow (te zien sinds 1979).

Anderhalf miljoen kijkers
Al 30 jaar lang worden in Tussen Kunst en Kitsch de mooiste kunstschatten en de meest bijzondere kitschobjecten onder de loep genomen. Naar het programma kijken ruim anderhalf miljoen mensen.

Presentatoren
Cees van Drongelen presenteerde het programma vanaf de start tot zijn pensioen in 2002. Nelleke van der Krogt nam het stokje van hem over. Na 13 memorabele presentatiejaren verliet Nelleke van der Krogt het programma in 2015. Sinds 2 september 2015 wordt Tussen Kunst en Kitsch door Frits Sissing gepresenteerd.

Experts
De objecten die bezoekers meenemen worden beoordeeld door experts. Deze experts behoren tot de top van de Nederlandse kunst- en antiekspecialisten. Iedere expert heeft zijn eigen specialisme. Tijdens een opnamedag zijn dertien experts aan het werk. Sommigen van hen, zoals Mieke Zilverberg en Frans Leidelmeijer, werken al sinds de eerste uitzending in 1984 mee aan het programma.

Uitzending

Woensdag om 20.35 uur
vanaf 3 jan 2018

Medium

Televisie, online

Zender

NPO 1

Doelgroep

Thema

non-fictie

Omroep

AVROTROS

 

Meer informatie over reclame op tv

 
 
 
 
 
 

Adverteren rondom NPO-programma's?

Neem contact met ons op voor de inkoopmogelijkheden.

Dennis Hendriks
accountmanager