Achtdelige documentaireserie die laat zien hoe piloten en hun gezinnen hulpverlening geven in onherbergzame gebieden waar veel armoede en ziekte heerst. Elke vijf minuten stijgt er ergens op aarde een vliegtuig op van MAF (Mission Aviation Fellowship), de grootste ideëele vliegtuigmaatschappij ter wereld. In de nieuwe EO-docuserie volgen we drie MAF-piloten die met hun gezinnen naar afgelegen gebieden in Papoea, Angola en Suriname zijn vertrokken. Op deze plekken bieden zij hulp.

Deze zomer volgt de docuserie Bushpiloten het leven van drie piloten en hun gezinnen die, gedreven door hun geloof in God, mensen willen helpen in moeilijk bereikbare gebieden. De gezinnen zitten in drie verschillende landen en werelddelen en elk gezin heeft zo zijn eigen verhaal, motivatie en problemen. Wat betekent het om een welvarend en veilig bestaan in Nederland op te geven? Welke obstakels komen ze tegen in hun avontuurlijke werk? En welke nieuwe werelden gaan er voor hen open?

Ver weg voor het goede doel
De piloten van MAF gaan ver om het goede te doen. Letterlijk en figuurlijk. We volgen hen naar de meest ontoegankelijke uithoeken van de wereld onder zeer moeilijke omstandigheden. Daar waar anderen niet kunnen of durven te komen, bieden zij de helpende hand om ambulancevluchten uit te voeren, te helpen bij vaccinatieprogramma’s en hulp te bieden bij bijvoorbeeld natuurrampen en hongersnood. In de acht afleveringen zijn er voor de gezinnen spannende momenten bij moeilijke landingen, mooie momenten in de prachtige natuur met bijzondere dieren en ook emotionele momenten bij het afscheid van een dochter die in Nederland gaat studeren.

Uitzending

Zaterdag vanaf 7 jul 2018 tot 25 aug 2018

Medium

Televisie, online

Zender

NPO 2

Doelgroep

Thema

non-fictie

Omroep

EO

 

Meer informatie over reclame op tv

 
 
 
 
 
 

Adverteren rondom NPO-programma's?

Neem contact met ons op voor de inkoopmogelijkheden.

Dennis Hendriks
accountmanager