In Jan rijdt rond gaat Jan erop uit. Jan haalt op, Jan werkt mee, Jan is nieuwsgierig. Jan speelt in op de actualiteit en doet dat met een twist maar gaat ook op zoek naar verrassende en spraakmakende verhalen in het land.

De aanwinst van dit nieuwe programma gaat gepaard met een afscheid van een televisieprogramma dat 16 jaar lang beeldbepalend is geweest voor de Nederlandse televisie. Vrijdag 2 oktober is de laatste uitzending van Man bijt hond. Hiermee komt er een eind aan dit succesvolle dagelijkse programma.

Mediadirecteur Taco Rijssemus: “Met veel trots nemen we afscheid van 16 jaar bijzondere televisie. Man bijt hond is een monument in onze Nederlandse televisiegeschiedenis en ik ben er trots op dat we dit programma jarenlang hebben kunnen en mogen maken voor veel kijkers. Met onder andere de komst van Jan rijdt rond en BinnensteBuiten geven we invulling aan de vernieuwingsslag die wij met elkaar, als KRO-NCRV en NPO, op dit moment doorvoeren. Ik ben ervan overtuigd dat Jan rijdt rond een prachtige aanvulling wordt voor de programmering van NPO 3.”

Uitzending

Elke werkdag vanaf 16 nov 2015

Medium

Televisie, online

Zender

NPO 3

Doelgroep

Thema

nieuws en actualiteiten , amusement

Omroep

KRO-NCRV

 

Meer informatie over reclame op tv

 
 
 
 
 
 

Adverteren rondom NPO-programma's?

Neem contact met ons op voor de inkoopmogelijkheden.

Dennis Hendriks
accountmanager