Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Hier vind je het laatste nieuws over Ster, inhoudelijke blogs over reclame en onze persberichten.

84 resultaten gevonden
84 resultaten gevonden

Dit zijn de 10 finalisten van de Ster Gouden Loeki 2020!

| Nieuws

De finalisten van onze Ster Gouden Loeki - dé publieksprijs voor beste reclame - zijn bekend. Van de 40 kwartaalwinnaars zijn er nu nog 10 kanshebbers over. Wie o wie gaat er met de felbegeerde prijs vandoor? Er kan vanaf nu gestemd worden!

Ster genomineerd voor AMMA Award beste media-innovatie

| Nieuws

Zojuist is bekend gemaakt dat Ster is genomineerd voor een AMMA Award 2021 in de categorie 'beste media-innovatie', met de inzending van de machine learning prognoses binnen de Ster Klantportal. We waren al trots op deze toonaangevende innovatie, maar...

Ster wint AMMA award in categorie beste media-innovatie

| Nieuws

Vanavond is bekend gemaakt dat Ster een bronzen AMMA Award heeft gewonnen in de categorie 'beste media-innovatie', met de inzending van de machine learning prognoses binnen de Ster Klantportal. We waren al trots op deze toonaangevende innovatie en AMMA...

Eerste Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2021 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het eerste kwartaal van 2021 zijn bekend! Albert Heijn, ANWB, Bol.com, Essent, G-Star, Het Vergeten Kind, Jumbo en Lidl maken kans op de Ster Gouden Loeki 2021.

Tweede Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2021 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het tweede kwartaal van 2021 zijn bekend! Centraal Beheer Achmea, Earthtoday, Hartstichting / KWF / Longfonds, Jumbo, KNGF, Kruidvat en Lidl maken kans op de Ster Gouden Loeki 2021.

Derde Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2021 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het derde kwartaal van 2021 zijn bekend! Albert Heijn, Bol.com, Hersenstichting, Jumbo, Kruidvat, Lotto, OHRA, Ouwehands Dierenpark, PLUS Supermarkt en het Rode Kruis maken kans op de Ster Gouden Loeki 2021.

Laatste Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2021 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het vierde kwartaal van 2021 zijn bekend! Albert Heijn, Heineken, Jumbo, KPN, Lidl, Peijnenburg, PLUS supermarkt, Staatsloterij en Zilveren Kruis maken kans op de Ster Gouden Loeki 2021.

Laatste Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2022 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het laatste kwartaal van 2022 zijn bekend! Albert Heijn, Alzheimer Nederland, HEMA, Het Vergeten Kind, Kruidvat, Old Amsterdam, PLUS Supermarkt, Snickers en Staatsloterij maken kans op de Ster Gouden Loeki 2022.

Ster Gouden Loeki

Dit zijn de 10 finalisten van de Ster Gouden Loeki 2022

| Nieuws

De finalisten van de Ster Gouden Loeki 2022 zijn bekend! Centraal Beheer, CliniClowns, KPN, Kruidvat, KWF, McDonald's, PLUS Supermarkt en de Staatsloterij maken kans op de felbegeerde publieksprijs.

Ster Gouden Loeki

Eerste Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2023 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het eerste kwartaal van 2023 zijn bekend! Albert Heijn, Bol.com, Interpolis, Jumbo, KPN, Kruidvat, PLUS Supermarkt, SIRE, TWIX en Volkswagen maken kans op de Ster Gouden Loeki 2023. 

Ster Gouden Loeki

Tweede Ster Gouden Loeki-kwartaalwinnaars van 2023 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het tweede kwartaal van 2023 zijn bekend! Albert Heijn, Calvé, Centraal Beheer, CliniClowns, Dove, Lidl, McDonald's, Ministerie van Defensie, Toyota en WWF maken kans op de Ster Gouden Loeki 2023. 

Ster Gouden Loeki

Derde Ster Gouden Loeki-kwartaalwinnaars van 2023 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het derde kwartaal van 2023 zijn bekend! Albert Heijn, Bol.com, Dacia, Dierenbescherming, Heineken, Het Vergeten Kind, KiKa, McDonald's, Ministerie van VWS én het Ministerie van VWS samen met het Ministerie van...

Ster Gouden Loeki

Laatste Ster Gouden Loeki-kwartaalwinnaars van 2023 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het vierde en laatste kwartaal van 2023 zijn bekend! Albert Heijn, Allianz Direct, Alzheimer Nederland, Doritos, Hema, Hornbach, Kruidvat, KWF, Lidl en Staatsloterij maken kans op de Ster Gouden Loeki 2023. 

Ster Gouden Loeki

Dit zijn de 10 finalisten van de Ster Gouden Loeki 2023

| Nieuws

De finalisten van de Ster Gouden Loeki 2023 zijn bekend! Alzheimer Nederland, Calvé, Dove, Heineken, Hema, Interpolis, KiKa, KPN, Lidl en Toyota maken kans op de felbegeerde publieksprijs.

Ster Gouden Loeki

Eerste Ster Gouden Loeki-kwartaalwinnaars van 2024 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het eerste kwartaal van 2024 zijn bekend! Albert Heijn, Dela, Gamma, Jumbo, KPN, Kruidvat, Lidl, McDonald's en Praxis maken kans op de Ster Gouden Loeki 2024. 

Ster Gouden Loeki

Dit zijn de 10 finalisten van de Ster Gouden Loeki 2021

| Nieuws

De finalisten van de Ster Gouden Loeki 2021 zijn bekend! Albert Heijn, Het Vergeten Kind, Jumbo, KNGF, Kruidvat, OHRA, PLUS supermarkt en de Staatsloterij maken kans op de felbegeerde publieksprijs.

Derde Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2022 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het derde kwartaal van 2022 zijn bekend! Bol.com, Centraal Beheer Achmea, Dierenbescherming, Fiat, Hello TV, Jumbo, KPN, McDonald's, Samen Dementievriendelijk en Texels maken kans op de Ster Gouden Loeki 2022.

NPO Radio 2 voor vijfde jaar op rij best beluisterde zender

| Nieuws

NPO Radio 2 was in 2022 voor de vijfde keer achtereenvolgend de best beluisterde radiozender van Nederland. Dat blijkt uit een analyse van de NPO. In de luistercijfers van november en december van het Nationaal Luisteronderzoek (NLO) gaat de zender daarnaast...

Een oorverdovend succes: Top 2000 scoort historisch marktaandeel

| Blog

Terwijl de champagnekurken knalden en de laatste oliebollen werden gegeten, vierde Nederland niet alleen het einde van 2023 maar ook een muzikaal hoogtepunt. De NPO Radio 2 Top 2000, de lijst der lijsten die traditiegetrouw aftelt naar het nieuwe jaar,...

De waardevolle generatie

| Blog

Bij Ster helpen we bedrijven hun producten, diensten en merken onder de aandacht te brengen van mensen. Met als doel – laten we daar helder over zijn – dat deze mensen de producten en merken uiteindelijk willen kopen. In die context is het belangrijk...