Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Hier vind je het laatste nieuws over Ster, inhoudelijke blogs over reclame en onze persberichten.

171 resultaten gevonden
171 resultaten gevonden

Ster blikt vooruit: wat brengt het begin van 2022 voor jou op radio en tv?

| Nieuws

Het jaar 2022 is inmiddels in volle gang. We hebben 2021 traditiegetrouw afgesloten met hét radio evenement van het jaar: de NPO Radio 2 Top 2000. Ook het Glazen Huis van NPO Radio 3FM was terug in 2021, met een prachtige opbrengst van ruim 2 miljoen...

Luistercijfers: NPO Radio 5 behaalt opnieuw records

| Nieuws

NPO Radio 5 blijft groeien. De zender stijgt tot recordhoogte in 10+, 25-67 én kerndoelgroep 55+. Dat blijkt uit de luistercijfers van oktober en november, die vanmorgen door het Nationaal Luisteronderzoek (NLO) zijn gepubliceerd.

Nieuw whitepaper: Audiostrategie

| Nieuws

Ster lanceerde tijdens Ster Focus 2022 de nieuwe whitepaper 'Audiostrategie'. Heb jij 'm al gelezen? Geluid is namelijk een essentieel onderdeel van impactvolle campagnes. Tijd om dit onderdeel te maken van je marketing- en communicatiestrategie!

Luistercijfers: NPO Radio 5 behaalt record in kerndoelgroep

| Nieuws

NPO Radio 5 scoort ongekend hoog in 55+. Nooit eerder was de zender zo populair in zijn kerndoelgroep. Ook NPO Radio 2 groeit. Dat blijkt uit de luistercijfers van september en oktober, die vanmorgen door het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) zijn gepubliceerd.

Dit is Ster in 2022

| Nieuws

Al 55 jaar kun je bij Ster reclame inkopen rondom de content van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) op tv, radio en online. Waarom zou je ook in 2022 weer voor Ster kiezen? Hoe kunnen we ons aanbod zo optimaal mogelijk inzetten voor jou? Voor komend...

NPO Radio 2 Adverteren

Een wervingscampagne op radio, werkt dat?

| Nieuws

Veel bedrijven kampen met de uitdaging om goed personeel aan te trekken. Reden voor Cegeka om in 2021 te starten met adverteren op radio bij Ster. Eén van de resultaten: 258% meer bezoek op de site. Hoe dat kon? We stelden Yvonne Vossen, Marketing Manager...

Ster Focus 2022: dit zijn de belangrijkste kansen voor het nieuwe jaar

| Nieuws

Op vrijdag 12 november keek Ster tijdens Ster Focus 2022: de lijnen zijn open terug naar 2021 en vooruit naar de kansen voor merken in 2022. Heb je het gemist of wil je alles nog eens rustig nalezen? Dan zit je met deze terugblik goed!

Kijk mee morgen naar Ster Focus 2022 over de kansen voor volgend jaar

| Nieuws

Vrijdag is het zover. Dan vindt Ster Focus 2022: de lijnen zijn open plaats. Vanuit Beeld & Geluid kijkt Ster-directeur Frank Volmer samen met Shay Kreuger, dj bij NPO Radio 2, en andere bekende gezichten terug naar 2021 en vooruit naar de kansen voor...

Derde Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2021 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het derde kwartaal van 2021 zijn bekend! Albert Heijn, Bol.com, Hersenstichting, Jumbo, Kruidvat, Lotto, OHRA, Ouwehands Dierenpark, PLUS Supermarkt en het Rode Kruis maken kans op de Ster Gouden Loeki 2021.

Kijk mee naar Ster Focus 2022: over de kansen voor jouw merk in het nieuwe jaar

| Nieuws

Hoe speel je als merk in op de grote evenementen van 2022, zoals de Olympische Spelen? Hoe kun je audio inzetten om een connectie te maken met je doelgroep? En wat ga je straks voor een campagne bij Ster betalen? De antwoorden op deze vragen (en veel...

Luistercijfers

Luistercijfers: NPO Radio 2 verliest van Q-Music op 10+, NPO Radio 5 stijgt door

| Nieuws

De luistercijfers van augustus en september zijn vanmorgen bekend gemaakt door het Nationaal Luister Onderzoek (NLO). NPO Radio 2 heeft haar marktleiderschap moeten afstaan aan Q-Music, maar NPO Radio 5 blijft stijgen in alle doelgroepen.

NPO Radio 5 Adverteren

Luistercijfers: NPO Radio 5 groeit door en NPO Radio 2 blijft marktleider

| Nieuws

De luistercijfers van juli en augustus zijn vanmorgen bekend gemaakt door het Nationaal Luister Onderzoek (NLO). NPO Radio 5 blijft doorstijgen en NPO Radio 2 zet markleiderschap voort in 10+.

Ster wint AMMA award in categorie beste media-innovatie

| Nieuws

Vanavond is bekend gemaakt dat Ster een bronzen AMMA Award heeft gewonnen in de categorie 'beste media-innovatie', met de inzending van de machine learning prognoses binnen de Ster Klantportal. We waren al trots op deze toonaangevende innovatie en AMMA...

Luistercijfers: NPO Radio 5 groeit derde jaar op rij

| Nieuws

NPO Radio 5 blijft stijgen op 10+, 25-67 en de kerndoelgroep 55+ en noteert al 3 jaar op rij winst. Ook NPO Radio 1 en 3FM zien een groei. NPO Radio 2 is opnieuw de grootste zender. Dat blijkt uit de luistercijfers van juni en juli die vanmorgen door...

Tweede Ster Gouden Loeki kwartaalwinnaars van 2021 bekend

| Nieuws

De kwartaalwinnaars Ster Gouden Loeki van het tweede kwartaal van 2021 zijn bekend! Centraal Beheer Achmea, Earthtoday, Hartstichting / KWF / Longfonds, Jumbo, KNGF, Kruidvat en Lidl maken kans op de Ster Gouden Loeki 2021.

Luistercijfers: NPO Radio 1 en 3FM in de lift

| Nieuws

NPO Radio 2 is ruim 2,5 jaar marktleider op 10+ en NPO Radio 1 en 3FM zitten in de lift. Dat blijkt uit de luistercijfers van mei en juni die vanmorgen door het Nationaal Luister Onderzoek zijn gepubliceerd.

Fiets mee met de Ster Etappe

| Nieuws

In september is het weer tijd voor de Ster Etappe. Naast de Tour de France hét wielerevenement van het jaar. Ben jij werkzaam in de media én een wielerliefhebber? Geef je dan op en fiets mee!

Ster genomineerd voor AMMA Award media-exploitant van het jaar

| Nieuws

Zojuist is bekendgemaakt dat Ster is genomineerd voor een AMMA Award 2021 in de categorie 'media-exploitant van het jaar'. Maandag werd al bekend dat onze machine learning prognosetool genomineerd is in de categorie 'beste media-innovatie'.

Ster genomineerd voor AMMA Award beste media-innovatie

| Nieuws

Zojuist is bekend gemaakt dat Ster is genomineerd voor een AMMA Award 2021 in de categorie 'beste media-innovatie', met de inzending van de machine learning prognoses binnen de Ster Klantportal. We waren al trots op deze toonaangevende innovatie, maar...

Luistercijfers: NPO Radio 2 voor de 30ste keer op rij marktleider

| Nieuws

NPO Radio 2 is voor de 30ste luisterperiode op rij marktleider op 10+. Dat blijkt uit de luistercijfers van april en mei die vanmorgen door het Nationaal Luister Onderzoek zijn gepubliceerd. NPO Radio 1 en 5 stijgen ten opzichte van vorig jaar.