Met regelmaat bieden we tijdelijke acties en pakketten aan. Bijvoorbeeld om reclame in te zetten rondom grote (sport)evenementen als een WK of EK Voetbal, programma’s als Het Sinterklaasjournaal op tv, de Top 2000 op radio of rondom (online) kijkcijferknallers.

Om specifieke doelgroepen te bereiken bieden we het hele jaar selectpakketten, deze zijn te vinden op de pagina met alle tarieven. Voor vragen over pakketten, thema’s en acties die niet online staan of een voorstel afgestemd op jouw wensen kan je altijd terecht bij je accountmanager.

Grootse evenementen, groot bereik

We hadden ons verheugd op 2020: het zou een fantastisch evenementenjaar worden. 2021 wordt de herkansing. Dit jaar kleurt oranje. En Oranje, dat zijn wij.

10% korting bij logisch aandeel televisie en/of radio

Het nieuwe televisieseizoen start in september. Met nieuwe seizoenen van kijkcijferhits en mooie nieuwe programma's verwachten wij een succesvol najaar met hoge kijkcijfers. Daarom introduceren we ons najaarsaanbod.

Top 2000

Elk jaar kijken we weer reikhalzend uit naar de muzieklijst van het jaar, de NPO Radio 2 Top 2000. Een miljoenenpubliek bereiken? Grijp je kans tijdens dit ongekend populaire topevenement op tv en radio. Na het bereiken van miljoenen Nederlanders in 2019...

Ster Shopping Special

Singles Day (11 november), Black Friday (27 november) en Cyber Monday (30 november) hebben de afgelopen jaren in Nederland enorm aan bekendheid en populariteit gewonnen. Lift mee op de hype en breng jouw merk onder de aandacht bij het miljoenenpubliek...

Aanwezig in top-apps van de NPO

Merken kunnen voor slechts € 3,- CPM in-app inkopen als zij drie formaten aanleveren (interstitial, banner en rectangle). Zo kun je maar liefst 1 miljoen keer zichtbaar zijn voor slechts € 3.000!

Sinterklaaspakketten

Nog even en we kijken weer reikhalzend uit naar de komst van de goedheiligman. Hoe zal het feest er dit jaar uitzien? Miljoenen kinderen zullen voor hun tv en tablet gekluisterd zitten om alles rondom Sinterklaas te volgen én tellen vol verlangen de nachtjes...

Winterpakket

De kerstperiode staat natuurlijk in het teken van kerstcadeaus en kerstbomen, maar er is meer! Tijdens de kerstvakantie trekken veel gezinnen er een dagje op uit, maken het thuis gezellig met lekker eten en genieten volop van tijd samen voor de televisie....

Charitatieve aanbod

Ster ondersteunt charitatieve organisaties die in het bezit zijn van een CBF-Erkenning. Dankzij het charitatieve aanbod kun je, tegen een zeer aantrekkelijk tarief, snel een groot bereik creëren.

Online kijkcijferknallers

Wil je profiteren van programma's met een enorm bereik? Inkopen rondom online kijkcijferknallers van NPO kan bij Ster met een speciaal aantrekkelijk pakket. Voor een mooi bedrag ben je verzekerd van groot bereik bij de echte online hits van NPO.

Bereik meer met radioreclame

Maak kennis met de radiozenders van de NPO. De radiozenders bereiken wekelijks 5,8 miljoen luisteraars. Is jouw bedrijf voor dit grote publiek? Profiteer nu van een uniek welkomstaanbod.

App-aanbod

Speciaal voor alle merken die online extra onder de aandacht willen komen hebben wij nu het Slimste Mens app-aanbod. Bereik wekelijks meer dan 70.000 loyale appspelers en meer dan 130.000 appspelers per maand. Interactie vanuit de spelers is hoog met...

Heb je vragen over de pakketten of wil je een voorstel op maat?

Neem vrijblijvend contact op, we helpen graag!