Met regelmaat bieden we tijdelijke acties en pakketten aan. Bijvoorbeeld om reclame in te zetten rondom grote (sport)evenementen als een WK of EK Voetbal, programma’s als Het Sinterklaasjournaal op tv, de Top 2000 op radio of rondom (online) kijkcijferknallers.

Om specifieke doelgroepen te bereiken bieden we het hele jaar selectpakketten, deze zijn te vinden op de pagina met alle tarieven. Voor vragen over pakketten, thema’s en acties die niet online staan of een voorstel afgestemd op jouw wensen kan je altijd terecht bij je accountmanager.

Groot bereik onder jongeren voor een zeer laag tarief

NPO FunX is dé zender voor jongeren in grote steden. In de maanden mei en juni kun je je spotinzet op FunX kosteloos verdubbelen!

Charitatieve aanbod

Ster ondersteunt charitatieve organisaties die in het bezit zijn van een CBF-Erkenning. Dankzij het charitatieve aanbod kun je, tegen een zeer aantrekkelijk tarief, snel een groot bereik creëren.

Zomer in Nederland

Door de coronacrisis zien veel gezinnen hun geboekte vakantie in het water vallen. Nu de maatregelen geleidelijk worden versoepeld, zoeken zij volop naar alternatieve uitjes of een vakantie dichterbij huis. Gezellig een dagje naar de dierentuin, een huisje...

Online kijkcijferknallers

Wil je profiteren van programma's met een enorm bereik? Inkopen rondom online kijkcijferknallers van NPO kan bij Ster met een speciaal aantrekkelijk pakket. Voor een mooi bedrag ben je verzekerd van groot bereik bij de echte online hits van NPO.

Bereik meer met radioreclame

Maak kennis met de radiozenders van de NPO. De radiozenders bereiken wekelijks 5,8 miljoen luisteraars. Is jouw bedrijf voor dit grote publiek? Profiteer nu van een uniek welkomstaanbod.

App-aanbod

Speciaal voor alle merken die online extra onder de aandacht willen komen hebben wij nu het Slimste Mens app-aanbod. Bereik wekelijks meer dan 70.000 loyale appspelers en meer dan 130.000 appspelers per maand. Interactie vanuit de spelers is hoog met...

Heb je vragen over de pakketten of wil je een voorstel op maat?

Neem vrijblijvend contact op, we helpen graag!