Met regelmaat bieden we tijdelijke acties en pakketten aan. Bijvoorbeeld om reclame in te zetten rondom grote (sport)evenementen als een WK of EK Voetbal, programma’s als Het Sinterklaasjournaal op tv, de Top 2000 op radio of rondom (online) kijkcijferknallers.

Om specifieke doelgroepen te bereiken bieden we het hele jaar selectpakketten, deze zijn te vinden op de pagina met alle tarieven. Voor vragen over pakketten, thema’s en acties die niet online staan of een voorstel afgestemd op jouw wensen kan je altijd terecht bij je accountmanager.

Najaar op NPO Radio

Dit najaar kun je op NPO Radio profiteren van tijdelijke pakketten rondom de Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5 (22 t/m 26 november) en een shopping special rondom Black Friday (26 november) en Cyber Monday (29 november).

Top 2000

Op 25 december is het weer zover! Dan stemmen miljoenen muziekliefhebbers tot en met Oudejaarsavond af op de NPO Radio 2 Top 2000. Een miljoenenpubliek bereiken met jouw merk? Grijp je kans tijdens dit ongekend populaire topevenement op radio en tv.

Grootse evenementen, groot bereik

Niet in 2020, maar in 2021 gaat het gebeuren. Oranje is weer aanwezig op een eindtoernooi. Voor het eerst sinds ‘we’ het EK van 2016 en het WK van 2018 hebben gemist. Ben jij er ook bij? Met onze EK Voetbal pakketten ligt een miljoenenpubliek binnen handbereik....

8% korting bij match tussen mediagedrag en media-inzet

De kijk- en luistertijdaandelen van de NPO blijven onverminderd sterk en met nieuwe seizoenen van kijkcijferhits en mooie nieuwe programma's liggen de verwachtingen ook voor dit jaar weer hoog. Daarom hebben wij het 'logisch aandeel' geïntroduceerd.

Charitatieve aanbod

Ster ondersteunt charitatieve organisaties die in het bezit zijn van een CBF-Erkenning. Dankzij het charitatieve aanbod kun je, tegen een zeer aantrekkelijk tarief, snel een groot bereik creëren.

Online kijkcijferknallers

Wil je profiteren van programma's met een enorm bereik en behoor je tot de categorie 'boodschappen voor algemeen nut'*? Dan is een online inzet rondom kijkcijferknallers van de NPO wellicht iets voor jouw marketingcampagne. Inkopen rondom online kijkcijferknallers...

App-aanbod

Speciaal voor alle merken, met een boodschap voor algemeen nut, die online extra onder de aandacht willen komen hebben wij nu het Slimste Mens app-aanbod. Bereik wekelijks meer dan 70.000 loyale appspelers en meer dan 130.000 appspelers per maand. Interactie...

Heb je vragen over de pakketten of wil je een voorstel op maat?

Neem vrijblijvend contact op, we helpen graag!