Met regelmaat bieden we tijdelijke acties en pakketten aan. Bijvoorbeeld om reclame in te zetten rondom grote (sport)evenementen als een WK of EK Voetbal, programma’s als Het Sinterklaasjournaal op tv, de Top 2000 op radio of rondom (online) kijkcijferknallers.

Om specifieke doelgroepen te bereiken bieden we het hele jaar selectpakketten, deze zijn te vinden op de pagina met alle tarieven. Voor vragen over pakketten, thema’s en acties die niet online staan of een voorstel afgestemd op jouw wensen kan je altijd terecht bij je accountmanager.

Scoor met Oranje!

2020 barst van de events waar ons oranje-hart harder van gaat kloppen. Wat denk je van het Eurovisie Songfestival? Het EK Voetbal? Of de Olympische Spelen? Hier wil je als merk zeker bij zijn: de waardering van deze events straalt namelijk af op jouw merk en je bereikt gegarandeerd een groot publiek! 

 

Zomerkorting

Extra leuk: Ster biedt je de mogelijkheid om extra korting te ontvangen in juni, juli en augustus. Meer weten over de evenementen, belangrijke data en de zomerkorting? Lees snel verder!

Meer informatie

Charitatieve aanbod

Ster ondersteunt charitatieve organisaties die in het bezit zijn van een CBF- of RfB-keurmerk. Dankzij het charitatieve aanbod kun je, tegen een zeer aantrekkelijk tarief, snel een groot bereik creëren.

Schaatspakket

Het schaatsseizoen is flitsend van start gegaan. Ruim 1 miljoen mensen zagen tijdens het openingsweekend hoe Kjeld Nuis zich op spannende wijze kwalificeerde voor de wereldbeker. En dat is nog maar het begin van het seizoen! In november en december is...

Online kijkcijferknallers

Wil je profiteren van programma's met een enorm bereik? Inkopen rondom online kijkcijferknallers van NPO kan bij Ster met een speciaal aantrekkelijk pakket. Voor een mooi bedrag ben je verzekerd van groot bereik bij de echte online hits van NPO.

Heb je vragen over de pakketten of wil je een voorstel op maat?

Neem vrijblijvend contact op, we helpen graag!